Den store dag er endelig kommet

Den store dag vi alle har ventet på er endelig kommet. Joe Biden indsættes i dag som præsident, og Kamala Harris indtræder som vicepræsident. Lige siden 20. januar 2017 har mange iblandt os levet i frustrationen med den nu tidligere præsident, Donald J Trump

Der er ingen pæn måde at sige det på. Donald Trump har været et tågehorn, en provokatør, en charlatan og en fusentast. De få, der offentligt har støttet ham har præsenteret nogle af de grimmeste konspirationsteorier om alle hans vidunderlige egenskaber, som ikke holder en meter, hvis man rent faktisk har læst nogle af de mange bøger, der har været skrevet om denne mand.

Jeg har anmeldt flere af de bøger ovre på min blog med boganmeldelser, herunder Naomi Klein – Nej er ikke nok og Krigen på Capitol Hill. Sidstnævnte var spændende, fordi den også gav et bredere perspektiv på amerikansk politik end kun temaet Trump.

Fik nok til sidst

Selvom jeg har læst flere bøger om emnet, så var det ikke alle der behøvede blive anmeldt, for jeg tror ikke jeg var den eneste, der til sidst bare fik nok…

Jeg har også købt bøgerne Fear af Woodward og Bål og Brand, men må erkende, at jeg undervejs i læsningen af tidligere bøger fik et klart indtryk af, at Donald Trump foretog sig endnu mere tossede ting end det man læste i den bog, der lige var udgivet. Det var næsten som om, at han hentede inspiration til de næste tossestreger fra det, der blev skrevet om ham.

Nu tid til håb

Nu er det tid til håb. I hvert fald et håb om forsoning mellem fløjene i amerikansk politik. Der har været så meget hakkeri på modstanderne, at man virkelig glæder sig til nogle opmuntrende nyheder.

Alle samfund når mere, når folk arbejder sammen, så det er tid til at se fremad…

God dag til alle – og god weekend forude. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.