Nu går vi igen tilbage til vintertid

Det er, som alle ved, den sidste søndag i oktober, vi går i møde. Det betyder, med andre ord, at vi nu går tilbage til vintertid natten til søndag.

Jeg har flere gange skrevet om vintertid her på bloggen. Hvert år kommer der en debat om ikke man skulle undlade at skifte mellem sommer- og vintertid. Ved hver omgang kommer den samme snak om, at det er på grund af EU, at vi ikke bare selv kan bestemme vores tidsvalg…

Man skal vælge sine kampe med omhu

Det kan varmt anbefales at huske, at man skal vælge sine kampe med omhu. Dette er ganske enkelt noget, vi ikke kan gøre noget ved. 🙂

Når vi herefter har erkendt, at der skal mange lande til at lave denne beslutning om, så kan vi dog godt grine lidt over, at vi har denne regel. Meningen var at vi skulle spare strøm på, at udnytte den tid hvor solen er oppe på himlen. Om det virker er der vist ingen der reelt har regnet på.

Når vi mandag skal vågne, så vil det for mange af os være RIGTIG mørkt, for nu trækker vi jo uret en time tilbage – præcis som havemøblerne skal ind i skuret igen.

Kun to måneder tilbage af året

Det føles lidt underligt at skrive, for det føles ikke som om det allerede er ti måneder siden, at vi sagde velkommen til 2023. Dog lyver kalenderen aldrig, så vi er rent faktisk kun lige over to måneder fra igen, at kunne fejre et nyt år…

Jeg kom i år i den gruppe af mænd som skal levere en fæcesprøve for at tjekke der ikke var blod i afføringen. Ikke just nogen sjov måde at fejre, at man runder de 50, men bestemt en vigtig ting at få gjort – og jeg fik svar på kun 6 dage. Alt var i skønneste orden, så jeg kan afvente næste kontroltidspunkt. Nu i hvert fald klogere på dén opgave. 🙂

Året var også begivenhedsrigt for børnenes vedkommende. Datteren og ældste søn startede på vejen mod at blive pædagoger og yngste søn traf et valg om at få forbedret nogle fag fra grundskolen. Datteren fik kørekort, og Patrick flyttede op til Slagelse.

Faktum er, at tiden går stærkt – og jo ældre jeg bliver, jo mere kan jeg skrive under på, at tiden går stærkere i dag end for bare et årti eller to siden.

God weekend til alle læserne.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.