Anne og Anders i Canada

Det vil næppe komme som nogen særlig overraskelse, at jeg er vild med tv-værtsparret Anne Hjernøe og Anders Agger, som ikke danner par i virkeligheden, men bare er så drønhyggelige på tv.

Uanset om det ser serierne Anne og Anders i USA, Anne og Anders på sporet af det tabte land eller Anne og Anders vender hjem, så kan de to bare skabe en stemning, hvor man føler sig rigtig godt tilpas. Det er om noget feel-good tv, samtidig med, at man bliver klogere på de områder de besøger.

Annemad – Anne Hjernøe på slap line

Når Anne går i køkkenet i programmet Annemad, er der både dømt velsmag og visdom. Anne kan virkelig formidle viden om mad på præcis samme hyggelige måde som fx Price-brødrene. På dette område har DR virkelig lavet et pletskud, som man kun kan være glad for.

Det er public service på højt plan, fordi der altid er glæde og entusiasme i programmerne. Man behøver slet ikke det fast-paced tempo andre kanaler bruger, når de skal nå en masse på alt for kort tid. I min optik kunne mange lære af denne måde, at lave tv på. Der er brug for det i en tid, hvor vi stresser fra a til b, fra b til c, og så skal vi også lige…. Slap af, og nyd at tage imod læring samtidig med at du bare får det endnu bedre. 🙂

Vi har brug for at styrke rummeligheden

Der er slet ingen tvivl om, at vi alle har brug for både at styrke åbenheden og rummeligheden i dette samfund. Alle er sig selv nærmest, og i krisetider, så er der ingen solidaritet. Alle hamstrer for SELV at få nok, og det skal vi turde tale imod.

Nogle vil protestere, at de ikke hamstrede, og det ved jeg godt ikke var gældende for alle, men vi får ALDRIG rettet op på forståelsen af sammenhold og solidaritet, hvis vi begynder at inddele i hvem der gjorde hvad. Når pointen er relevant, så forhold jer til virkeligheden – og vær med til at forbedre vores samfund.

Det er nemlig IKKE hverken politikere eller lovgivning, der skaber sammenhold. Det gør derimod viljen og lysten til at holde sammen.

Alle ønskes en rigtig god uge forude. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.