Stort spild i flere brancher

I starten af ugen var det et gartneri, som måtte kassere for flere millioner i potteplanter, og sagerne er kommet drypvis. Det er aldrig sjovt, når økonomien er udfordret af en krise. Vi skulle ellers lige til at glæde os over gode tal i virusspredningen, og så hører man om folk, som må kassere flere ugers arbejde. Det er aldrig sjovt.

Det er nu engang livets vilkår, at man engang imellem må erkende et tab, og komme videre. I denne tid kan man ikke engang bortgive sine varer, for folk må ikke stimle sammen for at hente dem…

Krisen varer ikke evigt!

Det er nu du skal vedligeholde de gode vaner fra før karantænetiden. Der kommer nemlig en tid hvor karantænen er fortid, og her duer det ikke, at du kun Netflixer dig gennem dagene. Det kan være nok så hyggelig en dag eller to, men det skader ikke, at komme foran i køen, når hjulene begynder at køre igen.

Det gælder uanset om du er i job eller ledig. Som ledig kan du score en del points ved at gøre dig umage i en tid, hvor nogle formentlig glemmer at søge jobs. Forglemmelsen kan gøre, at du kommer allerforrest i køen, og hvis du gerne vil vide mere om jobsøgning, så tjek min blog Find passionen og jobbet.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.