Sikke en røvfuld til Georgien!

Sikke en røvfuld, det danske kvindelandshold leverede i kampen mod Georgien. Det var så overbevisende, at det næsten kun kan betegnes som en træningskamp. Jeg husker da jeg førte statistik på en stor plakat over VM i Mexico, hvor Skotland gav New Zealand en afklapsning på 10-1, men det her var endnu flottere…

Det er altid rart, når Danmark vinder, men hvem havde lige gættet på 14-0?

Jeg hørte så senere, at vi i 2009 har banket Geogien med 15-0, men hold da fest. Der var ikke meget modstand fra georgierne…

Det var rent held, at jeg fik set 2. halvleg. Det lykkedes faktisk kun fordi en Twitter-bruger jeg følger retweetede et tweet fra en, som spurgte om man så kvindelandsholdet.

Jeg er ikke den store sportsnørd, så jeg havde ikke hørt, at der var fodbold på skærmen, men jeg fortryder bestemt ikke, at jeg slog over, for jeg kunne sagtens undvære 2. halvdel af TirsdagsanalysenTv2 News, når der var fodbold på programmet.

Siden jeg læste bogen om Nadia Nadim har jeg nydt at følge med kvindelandsholdet, og når vi vinder, er det jo ren fornøjelse.

Tillykke med sejren til damerne. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.