Ser mest kvindehåndbold og -fodbold

Jeg har lige set afslutningen, hvor Sverige tabte til Spanien 39-36, og dermed kom lige præcis uden for medaljerækkerne. Om lidt er det de danske herrer, som skal møde Frankrig i finalen i VM i håndbold for mænd.

Det er lidt sjovt, men jeg ser faktisk sjældent håndbold eller fodbold, når det er herrerne, der spiller. Det sker, som her til aften, men det er virkelig sjældent. VM i Qatar var naturligvis et absolut no-go, og her blev det kun ganske få sekunder, når man skulle zappe mellem kanalerne på tv’et for at nå frem til fx nyhederne.

Savner Mulle i dansk håndbold

Jeg savner virkelig Kristina Kristiansen i dansk topfodbold, men nyder, når der engang imellem vises en kamp, hvor Nykøbing F er med, for hun har noget helt specielt over sig, når hun går på banen. Ikke at der ikke andre, men hun er i hvert fald min favorit gennem tiden, hvor jeg har fulgt med.

Så er der naturligvis Sandra Toft, og alle de andre, som også fortjener ros, men jeg tror vi alle har favoritter i de sportsgrene vi følger.

I fodboldens verden er det særligt Nadia Nadim jeg nyder at se spille, og jeg har en kæmpe respekt for hendes kærlighed til fodbolden, lige siden hendes barske barndom i Afghanistan. Hun fik en del kritik for sin ambassadørrolle for VM i Qatar, og sådan vil der altid være nogle, som råber så højt, at en shitstorm kommer i gang. Så er der ikke mange, der bagefter hørte hendes argument for at tage imod denne rolle, men nu er det overstået, og så fik nogle luft for deres vrede…

Jeg ser altid efter det positive

Jeg leder altid efter det positive. Det gælder i alle dele af livet, ikke kun sport. Jeg har opgivet at lede efter det positive i politik, og derfor beskæftiger jeg mig kun meget lidt med det. Det bliver til enkelte tweets, deltagelse i Besserwisserne og Presselogen, men ellers ligger fx min politiske blog brak indtil fornuften igen kommer ind i dansk politik.

Spøgefugle vil dermed sige, at der går mange år før det sker. 🙂

Jeg håber naturligvis, de tager fejl. Der må gerne komme lidt bevægelse i kæmpekutteren, så der kommer frisk luft ved næste folketingsvalg. Et rigtigt jordskredsvalg vil være ganske velkommen.

Nå, nu spiller drengene snart, og jeg holder naturligvis med vores danske drenge, fordi det vil være så fint, hvis vi blev de første til at vinde 3 VM i streg. God kamp! 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.