Ingen aprilsnar her på bloggen

Så når vi igen til dagen, hvor man sjældent kan stole på medierne, for i dag affyres der som regel en vittighed – den såkaldte aprilsnar. Jeg ved godt, nogle læsere vil kalde mig kedelig, når jeg ikke er med på denne tradition. Min eneste undskyldning er, at jeg ikke bryder mig om, at lyve. Derfor er der ingen aprilsnar her på bloggen.

Der er til gengæld så meget andet. Livsglæde, inspiration og anderledes tanker er nogle af de ord, jeg selv ville sætte på denne blog. Jeg forsøger at dele de tanker, som dukker op – og nogle gange betyder det så også, at WordPress bliver sat til at udgive artikler ud i fremtiden, mens der på andre tidspunkter, fx om sommeren eller i perioden, hvor julekalenderen kører, skrives lidt mindre.

Denne balance betyder, at der hidtil har været over 1650 artikler siden jeg startede denne blog. Jeg håber, I har nydt at følge med – og uanset fortsætter bloggen som det frirum, hvor nye ideer luftes, og alle læserne kan rolig regne med, at der løbende dukker nye og tankevækkende artikler op…

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.