En uge til jul – to uger tilbage af året

Så er der kun en uge til jul. Det betyder så også, at der nu kun er to uger tilbage af året. 2021 er ved at være et færdigskrevet kapitel i livets bog…

På mange måder har nyhederne været præget af negative emner. Alt fra corona til rigsret, og fra et oprør i januar 2021 ved den amerikanske kongres til en begyndende valgkamp i Frankrig, som slutter i 2022…

Med andre ord: der er brug for optimistiske emner, når man til sidst når kvalmepunktet i forhold til nyhederne. Streamingtjenesterne må være ellevilde, for de må have oplevet kæmpe stigninger i antal solgte medlemskaber. Jeg er selv en af dem, som til sidst fik nok af de samme nyheder. Helt reelt var meget af det gentagelser, og jeg forstår godt, hvis andre har det på samme måde.

Der er håb forude

Den gode nyhed er, at der er håb forude. Dels vender lyset, når vi i de kommende dage når forbi jævndøgn, og så også fordi der heldigvis er et liv udenfor den boble som politik udgør. Det er den frihed vi alle kan nyde i juleferien, og mon ikke mange glæder sig? 🙂

Jeg har altid ment, at vi kan ændre en hel del i vores eget liv ved at tilvælge den positive tænkning. Det misforstår nogle som om, man forsøger at være lalleglad, men det er bestemt ikke meningen. Det med at tilvælge det positive handler mest om, at fravælge det negative.

Vi kender alle typen som brokker sig over, at der er håndbold på skærmen. Hvad mange af de mennesker glemmer er, at der er folk, som bliver rigtig glade. Du kan selv vælge en anden kanal, hvis det tilbudte ikke lige matcher dine præferencer. Hvis du bliver i det negative mode, og fortsætter brokkeriet, så bliver andre påvirket negativt. Hvis du i stedet vælger, at se en god film, så kan I bruge tiden på at hygge med den gode film i stedet. Det er her, man ser en forskel på, hvordan man prioriterer at bruge sin tid.

Hvert døgn får vi 86.400 nye sekunder foran os. Hvordan vi bruger den nye tid afgør, hvordan vi bagefter kan konkludere om det har været en god eller en dårlig dag. Det er VORES valg, og yderst vigtigt, at se forskellen. Ikke kun fordi det gør en forskel i dit eget liv, men også fordi det påvirker de mennesker, du omgiver dig med.

Rigtig god weekend til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.