Flot portræt af grevinde Alexandra

Maleriet af grevinde Alexandra blev vist i Go' Aften Danmark på TV2
Billedkilde: Go’ Morgen Danmarks instagram profil.

Her til morgen kunne vi på Go’ Morgen Danmark høre lidt mere om den kontrovers, portrættet af grevinde Alexandra har affødt. Jeg undres lidt over hvorfor dette sker, for det burde være klart for alle, at der er tale om et rigtig flot maleri.

Nu er smag og behag jo tit forskellig. Det må erkendes.

Ikke desto mindre har der været nogle, som ikke mente dette var ‘værdigt’ – og det er lidt forbavsende, at vi her i 2018 skulle have et problem med, at en køn kvinde portrætteres med en frisk pensel.

Jeg skrev denne kommentar på Go’ Morgen/Aftens instagram profil:

Det er et smukt maleri, og grevinden er glad. Jeg hængte det gerne i min stue til hver en tid ✌

Jeg er måske også lidt partisk, for jeg har altid ment, at grevinden var en smuk kvinde – og jeg lægger bestemt ikke skjul på det, for jeg mener, at det er en kompliment til en kvinde, at hun får lidt medvind. Let’s face it: hun har oplevet meget modstand i pressen, og som den første prinsesse, der blev skilt i nyere tid, så var holdningerne – for at sige det pænt – meget forskellige i medierne.

Det var lidt som om nogle mente, at man skulle blive i et ægteskab uanset hvor godt eller skidt det forhold ellers var. Selvom vi alle husker, hvordan Prins Charles og Lady Di blev behandlet i medierne, så var det som om der var en vis dobbeltmoral her i samfundet.

Vi VILLE bare ikke erkende, at kongehuset er som resten af samfundet. Nogle ting går godt mens andre går mindre godt. Det er livets vilkår for os alle.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.