Flot portræt af grevinde Alexandra

Her til morgen kunne vi på Go’ Morgen Danmark høre lidt mere om den kontrovers, portrættet af grevinde Alexandra har affødt. Jeg undres lidt over hvorfor dette sker, for det burde være klart for alle, at der er tale om et rigtig flot maleri.

Nu er smag og behag jo tit forskellig. Det må erkendes.

Ikke desto mindre har der været nogle, som ikke mente dette var ‘værdigt’ – og det er lidt forbavsende, at vi her i 2018 skulle have et problem med, at en køn kvinde portrætteres med en frisk pensel.

Jeg skrev denne kommentar på Go’ Morgen/Aftens instagram profil:

Det er et smukt maleri, og grevinden er glad. Jeg hængte det gerne i min stue til hver en tid ✌

Jeg er måske også lidt partisk, for jeg har altid ment, at grevinden var en smuk kvinde – og jeg lægger bestemt ikke skjul på det, for jeg mener, at det er en kompliment til en kvinde, at hun får lidt medvind. Let’s face it: hun har oplevet meget modstand i pressen, og som den første prinsesse, der blev skilt i nyere tid, så var holdningerne – for at sige det pænt – meget forskellige i medierne.

Det var lidt som om nogle mente, at man skulle blive i et ægteskab uanset hvor godt eller skidt det forhold ellers var. Selvom vi alle husker, hvordan Prins Charles og Lady Di blev behandlet i medierne, så var det som om der var en vis dobbeltmoral her i samfundet.

Vi VILLE bare ikke erkende, at kongehuset er som resten af samfundet. Nogle ting går godt mens andre går mindre godt. Det er livets vilkår for os alle.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i blogning og tagget , , . Bogmærk permalinket.

1 Response to Flot portræt af grevinde Alexandra

  1. Pingback: » Patriarkatet er dødt – længe leve ligestillingen! - Henrik Bluncks blog

Der er lukket for kommentarer.