De to store lægetjek

Torsdag er der årlig lægetjek, og den 18. kontrol hos øjenlægen. Så er man ligesom i gang med det nye år… 🙂

Det var nu ganske morsomt, for da jeg var inde til blodprøver i december, så spurgte laboranten om jeg havde tid hos lægen efter jeg havde fået taget et EKG.

Jeg kunne ikke helt lade være med at spøge lidt, og spurgte, om jeg skulle have fat på bedemanden. Det er så åbenbart kun et standardspørgsmål de stiller i byens sundheds- og akutsygehus, men nogle kunne da godt blive urolige, hvis ikke de tager den slags med samme lyse sind som jeg.

Godt at få de årlige tjek

Det er altid godt, at få overstået de årlige tjek. Det er nogle af de ting, man ikke nødvendigvis glæder sig til på samme måde som til en fest. Men man ved, at det giver ro på bagsmækken, når det bare er gjort… 🙂

God dag til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.