Stort tillykke til Carola Häggkvist med de 55

Stort tillykke til Carola Häggkvist med de 55 år i dag. Alle der har fulgt med i Melodi Grand Prix vil huske særligt to af hendes tre Grand Prix-sange, Främling (1983) og Fångad av en stormvind (1991).

Jeg blev først selv opmærksom på Invincible fra 2006 da jeg researchede dagens artikel. Jeg må blankt erkende, at jeg ikke lige havde fulgt hendes sangkarriere nær så tæt, da hun begyndte med sin religiøse fase, som sladderpressen så fint har beskrevet gennem årene.

Fænomenal stemme

Uanset hendes religiøse valg, så kan man ikke tage den fænomenale stemme fra hende. Hun har en stærk stemme, og det er bestemt ikke ukendt for et land, som også ‘frembragte’ ABBA… 🙂

Jeg har altid været glad for god musik, og har en meget bred smag. Det er faktisk KUN jazz, jeg ikke gider beskæftige mig med, og det skyldes, at vi hørte på det til kvalmepunktet, mens vi var børn. Den slags skaber modstand senere i livet. Det er også en af grundene til, jeg aldrig har påvirket musikvalget hos nogen af vores tre børn. De har selv kunne danne sig deres musiksmag uden fordomsfulde holdninger.

Flot vejr – sommervejr i en traditionel efterårsmåned

Det er ganske behageligt, at vi stadig får lidt gode dage med ordentlige temperaturer. Det er bare med at nyde dagene, for vi ved efteråret og vinteren banker på døren… 🙂

Rigtig god dag til alle læserne af denne blog.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.