Stort tillykke til min svoger

Hermed et lille flag på dagenSå runder min svoger de fyrre år i dag, og herfra skal der lyde et stort og varmt tillykke på dagen. Brian er en rigtig flink fyr – ofte alt for flink, og flere har udvist en tendens til at udnytte denne godhed. Det er en stor skam, for hans varme hjerte bliver anstrengt af dette svigt i folks måde at handle over for ham.

I hvert fald fortjener min svoger, mine børns onkel, at blive behandlet ordentligt. Og han fortjener at blive forkælet på dagen efter alle kunstens regler.

Selvom vi normalt joker lidt om, at solen hænger sammen med, at man har opført sig pænt i året, der er gået, så er vi vist nået et tørkeniveau, som gør, at vi savner et godt gammeldags regnvejr. 🙂

Rigtig god dag herfra til alle.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.