42 – stort tillykke til min svoger

Hermed et lille flag på dagen

Min svoger, børnenes onkel, bliver i dag 42, og der skal derfor herfra lyde et kæmpe tillykke på dagen.

Det er altid glædeligt, når der er en fødselsdag. Mest af alt som positivt tegn på, at endnu et år er gået, men også fordi vi her i landet godt kan lide at fejre fødselsdage. Efter nedlukningen af landet er det så ENDNU mere positivt, når der er noget vi kan glæde os ved, og når det gælder min svoger, så er der meget positivt at fremhæve.

Vi deler mange interessesfærer, herunder især WWII, og det er altid en fornøjelse, når der flyver links til nye oplevelser en af os har fundet på Youtube.

Faste læsere vil huske, at jeg før har beskrevet, at en god dag er en dag, hvor man har lært noget nyt. Det at blive klogere burde være noget, vi alle kunne bruge, og jeg kan godt lide den nysgerrighed, han bragte med ind i familien, da min søster faldt for ham.

I hvert fald kæmpe stort tillykke. Håber du bliver fejret efter alle kunstens regler.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.