Stort tillykke til Mette med de 22 i dag

Hermed et lille flag på dagenI dag skal der lyde et kæmpe tillykke til min ældste niece, Mette, som kom til verden den 9. juni 1995. 22 år har hun sørme nået, og det er gået rigtig stærkt. Der sker noget med en ung mand når hans søster begynder at få børn, og dette har været en interessant rejse – indtil jeg også selv begyndte at få børn, hvilket som bekendt først skete i 2002 frem til 2005.

Børn er fantastiske. Da mine tre niecer og min nevø var små, var de helt overbevist om, at deres bedstefar eller onkel var blandt de klogeste mennesker på planeten. De er ret sikkert stadig klar over, at vi er kloge væsener, men deres syn på tilværelsen har naturligvis ændret sig – og jeg har også tilskyndet processen, selvom jeg naturligvis stadig spiller småfornærmet når de driller deres gråhårede onkel…

Anyway, det har været en spændende oplevelse, og nu især fordi det ikke er nogen hemmelighed, at hun og hendes forlovede bliver gift i august. Det er ved at gå RIGTIG stærkt nu. Den lille pige er blevet til en voksen kvinde, der vandt Skills sidste år, trykkede statsministeren i hånden, og sørme om ikke hun nu også bliver lovformeligt viet. Hvad skal det dog ikke ende med?

Vi får se. Har nu fuld tillid til din (og dine søskendes!) dømmekraft, og herfra skal i dag lyde et kæmpe tillykke med dagen.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.