Denne dag er ret speciel

Denne dag er ret speciel, for i går var det 24 år siden, at prinsesse Diana gik bort i den ulykke alle jævnaldrende stensikkert vil huske. Mine børn, der er i alderen 16-19 spurgte for nylig til de fem bøger jeg har på reolen om netop prinsesse Diana.

Det gav mig en unik mulighed for, at fortælle dem lidt om det engelske kongehus. Ikke for at belære, men ganske enkelt fordi det er en af de vigtige historier i nyere tid.

Hun blev kun 36

Jeg glemmer aldrig hendes begravelse, for lige på det tidspunkt var jeg tvunget til at være sengeliggende. Benet skulle være hævet, fordi jeg før det fik en operation på højre tånegl. Den nedgroede negl havde forårsaget betændelse. Det skal man jo have rettet op på, og det er lidt morsomt, at nogle ting bare bliver ‘hængende’ i hukommelsen…

Faste læsere af denne blog vil nok huske, at jeg har nævnt hende i flere artikler her på bloggen. Jeg indrømmer, at jeg var stor fan af hendes revolution af det engelske kongehus, og faktisk har jeg også fået en god veninde, som i dag fylder 40, til at sende nogle kuverter med netop postfriske Diana-frimærker, som fik en flot stempling… 🙂

For filatelister er England ikke noget økonomisk specielt interessant land. Til gengæld er det en fænomenal del af min samling af netop prinsessen, som jeg sætter stor pris på. Jeg har sågar postfriske mærker fra Hong Kong med netop prinsesse Diana – og de gemmes alle, fordi jeg synes historien om hende var så unik som den var.

Stort tillykke til Louise Liv Aagaard med de 40

Nu skal det hele ikke handle om døde mennesker, så vi afslutter på positive noter. Derfor skal der herfra lyde et kæmpe tillykke med de 40 til Louise. En vigtig milepæl i livet, og jeg håber dine døtre fejrer dig efter alle kunstens regler, og du får en rigtig god dag.

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.