Arnold Busck – coronakrisen gjorde hvad nethandel ikke kunne…

Arnold Busck lukker alle butikker – det var nyheden på TV2 i går. Finanskommentator Ole Krohn og nyhedsvært Jens Gaardbo talte meget rørende om boghandelskæden, og jeg kan til fulde genkende beskrivelsen.

Da jeg i midten af 90’erne var boghandelsmedarbejder i Bibelselskabets daværende boghandel skete det, at jeg besøgte deres boghandel ved Rundetårn, og senere – bla ifm jobsamtaler inde i byen – kunne jeg sagtens finde på at gå ind i butikken. Dels fordi det var genialt personale, som VIDSTE noget om bøger, men også fordi servicen altid var god.

Jeg må så også erkende, at det efter jeg rykkede til Kalundborg har været ret sjældent, jeg har besøgt særligt den ene butik, fordi jeg nu til dags – for det meste – handler online hos enten Saxo eller direkte fra Amazon. Jeg har en Bog & Idé ca. 400 meter herfra, så det er også sket, særligt hvis jeg i forvejen manglede noget i Normal oppe på hovedgaden…

Men nu er der kun to kæder med fysiske boghandler og det er så Din boghandler og Bog & Idé. Arnold Busck åbnede i 1896, så det var trods alt 124 års historie, der nu lukker ned.

Show must go on, som Queen sang – men derfor må vi jo gerne tænke en positiv nostalgisk tanke, særligt på de ansattes vegne, som nu skal ud og finde et nyt job…

God dag til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.