Tillykke til Louise Liv med de 36 i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et stort tillykke med de 36 i dag til min gode veninde i det nordjyske, Louise Liv Aagaard. Man kan jo slet ikke se, at hun er nået forbi de 25 endnu, så naturen har været god mod hende. 🙂

Det er så ganske utroligt, at det snart er to årtier siden vi mødtes, og Tuborg havde gode tider (i hvert fald ift salgstallene på de gyldne damer) dengang vi holdt fester ude på Kamstrupvej i Vor Frue lidt uden for Roskilde…

Ja, bare rolig, det var ikke rendyrket druk, men blot sjove stunder iblandt de mennesker, som boede derude. 🙂

Efter jeg droppede Facebook har jeg ikke hørt meget til hverken Anja eller Charlotte, selvom sidstnævnte også er med i Linkedin-netværket. Tiden flyver.

At tænke sig, at dine piger startede i 5. og 8. klasse her efter sommerferien er jo bare helt crazy! Inden du ser dig om, er der svigersønner på vej, og du ender som bedstemor. Nå, det er nu jeg skal tie, hvis jeg ikke vil risikere stue 17, 18 og 19 på intensivafdelingen? 😛

Spøg til side. Håber du bliver fejret efter alle kunstens regler.

Rigtig god dag herfra – og god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.