161 dage tilbage af året 2021

Dagen i dag er den 204. i den gregorianske kalender, og der er derfor 161 dage tilbage af året 2021. Året har budt på en del interessante nyheder, og mange af dem har naturligvis centreret sig om pandemien, coronaen.

God nyhed – snart flokimmunitet

I går var det en stor fornøjelse, at høre på morgen-nyhederne, at vi nærmer os flokimmunitet. Det giver håb om, at befolkningens anstrengelser er ved at bære frugt. Faste læsere af denne blog vil vide, at jeg er stor fan af gode nyheder.

For min egen del fik jeg anden Pfizer-vaccine mandag, og jeg har intet mærket ift reaktioner. Jeg havde kun en mindre irritation (svie) ved indstiksstedet i løbet af den første halve time. Efter det skete der absolut intet, så det har været fuldkommen smertefrit.

Jeg er klar over, andre kan have oplevet bivirkninger, og jeg kan kun glæde mig over, jeg er sluppet billigt ift den slags.

Om en måned fylder denne blog 15 år

I morgen er der en måned til denne blog fylder 15 år. Det har været en rigtig sjov milepæl at nå. I en tid hvor mange kalder sig bloggere, når de har en Instagram– eller Facebook-profil, så er dette den mere ‘traditionelle’ definition af, at være blogger. Det ligger lidt i ordet: en blogger skriver på en blog… 🙂

I gamle dage skrev folk dagbøger. Bloggen er på mange måder en digital version af en dagbog. Der deles både vigtige nyheder, andre gange måske mindre vigtige nyheder i det lange perspektiv. Det sjove er, at det er små øjebliksbilleder af hvad der optager én på det pågældende tidspunkt.

Det er det, der tiltaler mig ved at skrive en blog. Jeg nærer ingen illusioner om store priser for den litterære kvalitet, men håber da, at jeg bare engang imellem også inspirerer dig som læser. Det eneste som godt kan være lidt skuffende for os bloggere er, at folk er meget generte i forhold til at skrive (seriøse) kommentarer. Har man ikke Akismet til at begrænse spam, så skulle man såmænd nok få en masse kommentarer, hvor der tilbydes potensmidler m.v., men mange læser med – kun få giver deres besyv med.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.