Stort tillykke til min svoger med de 43

Der skal i dag lyde et stort tillykke til min svoger, der i dag runder de 43.

Brian er på alle måder en mand med mange gode kvaliteter. Alle der kender ham ved, at han er en loyal herre med sit moralske kompas på rette sted. En mand der siger sin mening, og som vil give sin højre arm for, at alle omkring ham har det godt. Til tider alt for langmodig, og tror på det bedste i folk, selv når erfaringen tilsiger, at nu er grænsen dælme nået.

Det sidste siger jeg med et smil i øjet. Jeg ved godt, jeg kan være næsten FOR konsekvent i manges optik. Til gengæld lærer jeg også af mine omgivelser, og viser den fornødne respekt for folk, jeg kan lære noget af. Det er nemlig i forskellene mellem os som mennesker, at vi lærer balancen i livet. Hvis vi vidste alt da vi blev født, ville vi hurtigt blive ulidelige at være i selskab med. Det er her, variationen mellem os som mennesker bliver både charmerende, men også udfordrende for nogle.

Udfordrende for dem, som vil ændre andre mennesker. Det skal vi undgå. Vi kan give gode råd, når vi bliver spurgt. Til gengæld skal vi også undgå, at give dem, når der ikke er brug for at give dem… 🙂

Datoen i historisk perspektiv

Det er i dag 80 år siden, at nazisterne beordrede alle kommunister arresteret og interneret – samtidig med, at de tidligt samme morgen angreb og erklærede Sovjetunionen krig…

Af øvrige fødselsdage kan nævnes disse:

  • Skuespillerinden Meryl Streep (født 1949) fylder 72.
  • Sangerinden Cyndi Lauper (født 1953) fylder 68.
  • Samtidig er det et interessant tilfælde, at den danske forfatter Anna Grue fylder 64 på samme dag som den amerikanske forfatter Dan Brown fylder 57.

Jeg erkender blankt, at jeg ikke mindes at have læst Annas bøger, men jeg har læst alle Dan Browns bøger, og jeg må sige, at jeg har været stor fan lige siden han udgav The Da Vinci Code. Jeg er efterfølgende gået tilbage og har læst bøger han skrev før Da Vinci Mysteriet. Du kan se hans bibliografi på Wikipedia.

Alle læserne af denne blog ønskes en rigtig god dag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.