Tillykke til Julie med de 24 i dag

Det er næsten ikke til at tro det, men min næstældste niece, Julie, runder i dag de 24. Det er dælme gået stærkt.

Hun er nu i gang med en handelsøkonom-uddannelse, og tingene går stærkt. Efter en elevtid i ALDI fik hun blod på tanden, og selvom der nu også er kommet et barn, Felix, med ind i ligningen, så klarer hun alt i fin stil.

Noget med tallet 11

Det er lidt morsomt, for Julies bror, Lasse, er født den 11. december, og Mette den 9. juni, så der roterer noget omkring tallet 11 for tre ud af fire søskende. Linea er født den 3. juni, så det ligger en uge fra tallet 11…

De fleste faste læsere af denne blog ved, at jeg er lidt af en talnørd. Tværsummen af alle fires fødselsdage giver rent faktisk 7, tallet for perfektion. Så det giver mening på sin helt egen sjove måde.

Mine egne tre børn giver tilsammen tværsummen 8, som er et lykketal i Kina. Ikke at jeg har nogen relationer til Kina, men alle tal har deres egne sjove sammenhænge, hvis man leder lidt efter dem.

Herfra skal i hvert fald lyde et varmt ønske om en rigtig god dag til min næstældste niece, børnenes kusine.

Ghita Nørby fylder 86 i dag

Det er lidt sjovt at tænke på, at Ghita Nørby også har fødselsdag i dag. Hun runder de 86, så en aldrende lady, som vi alle husker fra hendes tid som aktiv skuespiller. I hvert fald en skuespiller vi må respektere for store roller i Matador, Riget, Rejseholdet m.v. 🙂

God dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.