Tillykke til Christopher med de 16 år i dag

Hermed et lille flag på dagen

Så er det yngste søns tur til at kunne fejre fødselsdag. Han fylder 16 år i dag, så herfra skal der lyde et kæmpe tillykke.

Det er altid rart når børn bliver ældre. De modnes, og i år er det endda afslutning af grundskolen, der står på programmet til sommer. Det er en vigtig milepæl.

10. klasse næste år

Jeg forstår godt, at Christopher gerne vil have et godt år, så han kan fokusere på de emner, han ikke fik nok overskud til på den skole han p.t. går på. Han har desværre oplevet mobning gennem flere år, og det kan gøre enhver forælder så ganske ulykkelig, at andre forældre ikke tager deres børns drillerier alvorligt.

Vi har for alle tre børns vedkommende altid stræbt efter, at gøre dem rummelige, og vi har også altid sagt, at laver man noget skidt, skal man vedkende sig sine handlinger. Når det gælder mobning, så kan og skal offeret for det ikke påtage sig ansvaret for andres dårlige adfærd. Tværtimod.

Så må og skal skolerne tage dette alvorligt, for det kan trække spor hele livet, medmindre man senere får de fornødne værktøjer til at kunne håndtere effekten…

Det er ikke nok, at man fejrer mobbepolitik ved skåltalerne, og bagefter lægger politikken ned i en skuffe. Det skal være en politik, man hele tiden bruger aktivt, så alle kan trives i skolesystemet.

Vil lære fransk

Det glæder mit frankofile hjerte, at Christopher nu vil lære fransk. Det kan aldrig skade med et ekstra sprog på cv’et, og jeg håber at en af dagens gaver kan bruges til dette formål. Jeg kan jo til alt held hjælpe da jeg som bekendt taler og skriver sproget flydende, så vi får se, hvordan det går. Jeg hepper i hvert fald, og skal nok hjælpe, når han ønsker det.

Dagen i dag er en positiv dag, og jeg ønsker varmt tillykke – og håber alle bloggens læsere også får en rigtig god dag.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.