Tillykke til ældste niece som i dag bliver 26

I dag skal der lyde et kæmpe tillykke til min ældste niece, Mette, som i dag bliver 26. Godt i gang med det andet kvarte århundrede. 🙂

Det er altid en tankevækkende tid her når sommeren begynder. Jeg kan nemlig ikke helt undgå, at huske, at jeg var ramt af meningokok-meningitis da hun kun var helt lille. Jeg har med tiden glemt hvilken dato i juli jeg blev indlagt, men den største bekymring var, at hun ikke skulle være smittet, da det var hendes far, som kørte mig til Køge, hvor jeg var indlagt i 12 dage…

Lidt historik om dagen

Michael J Fox, som mange husker som den kloge søn i tv-serien Blomsterbørns børn, fylder 60 år i dag. Hvis ikke du så den serie, så var han også hovedpersonen i film-serien Tilbage til fremtiden. Den amerikansk-israelske skuespiller Natalie Portman fylder 40 i dag. De fleste vil nok huske hende fra filmen Venskab med fryns fra 2011.

Tilsammen kunne de holde en 100 års fødselsdag…

Det er 1953 år siden, at den romerske kejser Nero begik selvmord i år 68AD efter at være blevet afsat af senatet i Rom. En diktator bryder sig sjældent om, at erkende, når løbet er kørt. Det har vi også set senere i historien… 🙂

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.