Tillykke til datteren med de 20 år i dag

I dag skal der lyde et kæmpe tillykke til datteren med de 20 år i dag. Det er næsten ikke til at forstå, at der allerede er gået to årtier siden du kom til verden…

15. januar 2002 forandredes vores liv. Den dag gik to mennesker fra at være voksne til at blive forældre. Den slags er livsændrende på så mange niveauer.

Man lærer en hel del af sine børn

Det mest positive har været, at konstatere, at man lærer en hel del af sine børn. Lige fra spørgsmål om talemåder til udtryk vi bare siger. Pludselig bliver vi forældre udfordret af nysgerrige sjæle, og det er yderst sundt for os som voksne, at lære, at stille spørgsmål til ting, vi ofte tager for givet… 🙂

Det gælder for alle tre børn, at de har været nysgerrige på helt forskellige ting, og det har været en kæmpe læringsproces. Det er SÅ opmuntrende på alle måder, når man selv er åben for ny læring.

Faste læsere vil huske, at jeg tirsdag ønskede Julie tillykke med de 25 år, og det er ret sjovt, for der er to fødselsdage i januar… 🙂

Svært at få godt vejr i en vintermåned

Det er nemt for de af os, der er født i april og frem at få godt vejr på en fødselsdag, hvorimod dem, der er født mellem oktober og marts langt oftere kan opleve koldt vejr. Det er jo ren overtro, og det ved vi godt. Der er ingen garanti for solskin på en fødselsdag, men altid sjovt at drille lidt med det.

Natacha har en Instagram-profil, som kan ses herfra: https://www.instagram.com/natacccha.k/. Hun har også en Facebok-profil, men da jeg ikke selv bruger fjæsen længere, så har jeg ikke link til denne.

Herfra skal i hvert fald lyde et håb om en rigtig god dag. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.