Stort tillykke til Natacha med de 15

klar

Billedet er fra for 6½ år siden i Legoland – du er hurtigt blevet en stor pige

Nu kommer dagen i enhver fars liv, som er både den værste, men også den mest udfordrende. Senere i år har du valgt at blive konfirmeret, men i dag skal der lyde et stort tillykke til mit første barn, datteren Natacha, som i dag bliver 15. Det er første dag i resten af dit liv, hvor den skarpeste overvågning, som ville få selv Echelon og enhver anden overvågning til at ligne det rene vand starter – i hvert fald hvis der viser sig en mand, som ikke forstår at behandle dig ordentligt.

Ikke at man ikke passer på sine sønner, men de skulle meget gerne kunne klare sig lidt bedre, da mænds muskelmasse generelt er større end kvinders. 🙂

Man håber selvfølgelig aldrig der er brug for bekymring, men som far tror jeg ikke helt det kan undgås, nu hvor du tager et meget væsentligt skridt frem imod voksenlivet. Skolen bliver mere og mere seriøs, og der skal snart træffes nogle valg – og flere af dem vil påvirke resten af ens liv.

Anyway, skal der først og fremmest lyde et kæmpe stort tillykke med ønsket om, at du får en rigtig god dag.

Dette indlæg blev udgivet i Familie, fødselsdag og tagget , , . Bogmærk permalinket.