C More og HBO Nordic

Lige p.t. er der flere steder hvor du kan hente diverse koder for, at få prøvetid på både HBO Nordic og C More. Jeg gjorde det på HBO Nordic for nylig, og med C More forleden.

Jeg har skrottet begge dele, for de lever slet ikke op til de ønsker jeg har. Jeg foretrækker stadig enten Viaplay eller Netflix, når jeg skal vælge… 🙂

Jeg har endnu ikke haft lejlighed til at teste Disney+, men ved fra flere andre, at de roser det til skyerne.

Som jeg skrev i onsdags i artiklen Radioens historie 1920-2020 på DK4, så er streaming vejen frem. Flow-tv er håbløst forældet set i forhold til muligheden for, at hente programmerne præcis når det passer os.

Måske en serieklub for dig?

I klubben VI ELSKER SERIER kan serie- og streamingentusiaster få rabatter og fordele hos deres partnere, og få eksklusive nyheder og invitationer til unikke arrangementer samt deltage i diverse konkurrencer.

reklame for Vi elsker serier

Vi er alle forskellige, når det gælder serier og streaming. Der er sikkert mange, som er rigtig glade for HBO Nordic og/eller C More. Jeg behøver slet ikke have samme smag som andre – og omvendt.

Det udvider vores horisont, at vi er åbne over for nye impulser. Tingene skal afprøves, og så kunne det være, at man undervejs på denne rejse støder på noget rigtig godt. 🙂

Alle ønskes en rigtig god søndag.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.