Stort tillykke til min nevø, Lasse

Herfra skal der først og fremmest lyde et stort tillykke til min nevø, Lasse, som i dag runder de 22. Traditionelt en dag kendt som fandens fødselsdag, ligesom 11. juni. En af de dage, som kaldes en Tycho Brahe-dag.

Hvis du læser artiklen på Wikipedia om Tycho Brahe-dage, så afviste han selv påstanden om, at dage i sig selv kunne være mere heldige (eller uheldige) end andre, så det er ren overtro. I familien er det i hvert fald en positiv dag, og jeg håber da bestemt, at han får en rigtig god dag.

Du kan følge Lasses blog her på familiedomænet herfra: http://www.blunck.dk/sxg/.

I år er der ikke de store muligheder for fejring under en coronapandemi, men vi må formode, at samfundet er normalt igen, inden min nevø når det kvarte århundrede. 🙂

Det bliver så fedt når han og kæresten flytter sammen her på tirsdag, og der ønskes god vind også med projekt kærlighed herfra.

20 dage tilbage af 2020

Det lyder jo næsten poetisk, når man siger ordene 20 dage tilbage af 2020. Tre måneder tilbage af vinteren, og så kommer foråret. Vi kender alle årets fire sæsoner, og den mørke tid har sine korte dage. Den gode nyhed er, at det vender om 10 dage, når vi har årets korteste dag…

Rigtig god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.