Tillykke til Christopher med de 17 i dag

Hermed et lille flag på dagen

Så runder yngste søn, Christopher, 17 i dag. Det er en lidt speciel fornemmelse, for selvom vi som forældre altid vil have børn, så ender de jo med selv at blive voksne, myndige, og selvbestemmende…

Jeg plejer altid at drille med, at NU bliver det snestorm, og det er jo fordi der kun er fem dage mellem yngste søn og mig selv. Det er at lege med ilden, for nogle gange er den 14. faretruende tæt på, at lande en gang snevejr – og ofte nattefrost.

Alder er kun et tal

Som man så ofte siger, så er alder kun et tal. Det er bare lidt sjovt, at lege lidt numerologi på tal, og i den forbindelse er jeg lidt af en nørd, der altid dykker ned i dagens betydning og begivenheder i historien. Dagen i dag har navnet Daniels dag efter profeten Daniel, vi alle kender fra de hebraiske skrifter ifølge Wikipedia. Den tidligere pave, Benedikt XVI, blev rent faktisk valgt på Christophers fødselsdag. Han blev i 2013 erstattet af den nuværende pave Frans, og sjov viden, hvis man en dag blev inviteret ind til tv-quizzen Hvem vil være millionær? på TV2. 🙂

Nu hvor påskeferien er overstået, så går samfundet i gang igen. Det er altid rart at komme i gang igen, og især fordi vi nu frem mod slutningen af april begynder at kunne mærke tendenserne til forår, og dermed også sommer forude.

Sjov historie om dengang Christopher blev født

Jeg morer mig stadig en anelse over, hvordan Christophers mor var nervøs for, at han ville blive født på samme dag som jeg havde fødselsdag. Jeg er aldrig gået særlig meget op i min egen fødselsdag, og sagde derfor det ville være kærkomment, for så kunne vi bare nøjes med at fejre hans fødselsdag. Hun så ikke helt lige sådan på det, og da der var mindre uro i systemet netop den 14., så var hun meget opsat på, at forholde sig i ro…

Der skal i øvrigt også lyde et stort tillykke til nevøen Lasses kæreste, Sabine, der fylder 23 i dag.

Rigtig god dag til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.