Apple Rumors/News

rainbow

Kender google mig?

Kender google mig. Bliver jeg overvåget?

Dette er dit liv i data

google

Stort set alle personer bruger onlinesøgefunktionen google. Det er en nem måde at søge website, skrive mails, se videoer og mange mange flere. Alt dette er gratis tjeneste. Nogle “produkter” vil der være ekstra betaling på hvis man ønsker det. Google tjener ikke kun penge på ekstra ydelser de giver. De tjener også penge på dig som person. Google kender dig da de i mange år har samlet alle dine onlineaktivitet som data de så kan bruge til at sammensætte en rigtig god beskrivelse af dig som person. Det kan være ting som hvad køber du, hvad politik søger du på, hvornår på dagen gør du de ting her. Det er her googles penge kommer fra. Ved at sammensætte alle disse ting vil de kunne tilbyde nogle af markedets mest attraktive marked inde for reklamer.

Android

Med deres efterhånden mange år siden lancering af android har de også en anden platform at spore dig på. Alle firmaer gør på et eller andet niveau dette. Men google har nu en platform folk har i hånden hver dag som de kan få trukket endnu flere data ud af dig af. Google har ikke kun adgang til denne data. Men andre apps som du henter kan firmaerne også tracke dig. Jeg er blevet inspireret lidt af Apples post om A day in the life of your data “en dag i dit liv om data” link kan findes i bunden af artiklen.

Det handler om en far og datter der skal en tur i parken. Man ser i artiklen at hvordan firmaer osv tracker dig gennem din hverdag. DET RET SKRÆMMENE. Men spændene artikel.

vi som bruger af onlinetjenester er stoppet med at læse hvad vi acceptere når vi opretter os forskellige steder. Det vil altså sige at store som små firmaer kan kan tillade sig næsten alt. Der er intet gratis her i verden. Internettet der betaler man med sig selv.

Jeg er ikke selv helt hellig

Jeg er 22 år og kan ikke undvære internet. Tror faktisk jeg ville have et stort problem uden internet. Mit lys skal tændes med “Hi google tænd lyset i soveværelset” Jeg er glad bruger af en google home og dér samler google selvfølgelig massere af data der også.
apples homepod har ikke været en stor international succes. Det kan være grundet at den ikke kan fås på så mange sprog. Men selv den engelske version af Siri er faktisk også dårligere end konkurrenterne. Det kan skyldes at alt hvad du siger til din Siri bliver ikke sent til Apple. Apple gør meget ud af at alle dine data skal “bearbejdes” lokalt på dine enheder. Det gør også at Apple ikke kan hive så mange data ud af dine enheder som eksempelvis google.

Jeg kan skrive lange forklaringer på hvordan dine data bliver gemt. Men denne artikel er simpelthen så god. også for folk uden specielt meget elektronisk kunne.

Apple: A_Day_in_the_Life_of_Your_Data

 

Skal Jeg købe IPhone 12 Pro eller 12 pro max

Apple har lanceret den nye serie af IPhones dog med forskellige Udgivningsdato. Så Hvad skal jeg købe

Der er kommet 4 nye IPhones i år dog har Apple valgt at man kunne købe IPhone 12,mini,pro fra den 23. september. Den helt store nye IPhone 12 Pro Max kommer dog først den 13 november. Det helt store spørgsmål er. Skal jeg købe en IPhone nu eller skal jeg vente til max kommer? Hvad er forskellen på IPhone 12 pro max og de andre IPhones? Skal jeg overhoved købe en nye IPhone eller skal jeg vente til IPhone 13?

Det prøver jeg at gøre jer lidt klogere på.

Hvad er forskellen på IPhone 12 Pro og 12 Pro Max

Den største forskel på de to IPhones er klar skærmstørrelsen IPhone 12 Pro har en 6.1 tommer skærm og IPhone 12 Pro Max har en på 6.7 tommer. Skærm kvaliteten er den samme på begge med en PPI (Pixel Per Inch) 460 på Pro og 458 på Pro Max.

Den eneste anden forskel på De to IPhones er klart deres kamera. Pro Max kommer med en ny fysisk kamerastabiliseringsteknologi. Ved at montere hele kameramodulet på en mekanisme der kan bevæge sig gør at videoer bliver mere stabile. Pro Max har også en støre linse og støre ”åbning” som gør at den kan tage lidt bedre billeder ved lav belysning. Den kan også zoome lidt mere med optisk zoom. Pro Max kan zoome op til 5x hvor Pro kan zoome op til 4x. Det giver Pro max en klar fordel fra alle de andre IPhones

Ud over disse ting er der ikke den store forskel på IPhone 12 Pro og 12 Pro Max.

Skal jeg vente til IPhone 13

Det er næsten det sværeste at svare på. Apple har lavet en nyt og flot men også velkendt design. Hvis man ligesom mig køber den nye IPhone stort set hvert år og går op i de nye detaljer og teknologier. Så ja så skal man købe den.

Hvis man har en IPhone 8 eller ældre så er det ved at være tid til at opgradere. Apple har aldrig nogen sinde før haft så bred IPhone kategori før. IPhone Se(3699kr) Mini (6199kr) 12 (6999Kr) Pro (8899Kr) Pro Max (9699Kr)

Hvis man har IPhone XS Max og man bruger sit kamera mere end bare selfies er det også et godt tidspunkt at opgradere nu da 12 Pro har fået markant bedre kamera end deres forgængere. Bruger man det derimod ikke så meget eller hvis man ikke går så meget op i gode billeder ser jeg ikke noget grund til at opgradere endnu. XS Max og 11 Pro max minder på mange punkter stadig lidt om hindanen.

Iphone 12 mini, 12, 12 pro, 12 pro max

Der er kommet nye iPhones og jeg vil hurtigt opsummere

Apple lancerede 4 nye iPhones i år og det er et skub i retningen mod 5G. Alle iPhones i år vil understøtte 5G.
Jeg deler dem op i 2. Iphone 12 og iPhone mini. og så er der pro versionerne pro og pro max

Iphone 12/mini

Den første model apple viste os var iPhone 12. Med dens helt nye design og nye flotte farver

 

Den har en ny Super Retina XDR skærm som er langt bedre end den der var på iPhone 11 pro. Det er et nyt display med 2x så mange pixels som iPhone 11. Den har en lysstyrke på 1200 nits hvilket også giver den en højer HDR score. Apple siger den har den stærkeste skærm(Glas) på hele markedet. iPhone 11 ha
vde en ny og forbedret skærm som gjorde den mere robust. apple siger at den nye iPhone har en 4x stærkere skærm.
alle modeler vil få denne skærm.

Apple har lavet et nyt “Smart Data Mode” som gør at hvis man ikke bruger 5G vil mobilen skifte til LTE for at spare meget strøm fra 5g

deres nye processor hedder A14 Bionic. Den er 5nm og er den første i industrien til at være 5nm. iPhone 11 A13 Bionic var 7nm. A14 Bionic har 11.8 billioner transiter og det er en forbedring på 14% i forhold til A13 Bionic. Den har 50% mere kraft og har en 50% hurtigere Gpu.
alle iPhones vil få denne chip

Apple tilføjer noget til iPhones trådløse oplader der hedder Magsafe som gør at når man ligger sin iPhone på en trådløs oplader vil den automatisk placere sig korrekt på pladen. Det gør at man får en effektiv opladning hver gang uden at skulle bruge tid

på at ligge mobilen rigtigt.De lancere også en masse covers der understøtter Magsafe og kan på den måde sidde fast magnetisk på iPhonen.

 

iPhone 12 er 6,1″ 799 USD
iPhone 12 mini er 5,7 ” 699 USD

 

iPhone 12 pro/pro max

apple lavede også pro versionen i år og jeg vil for første gang kalde dem for rigtig “pro” Deres ramme er udført i rustfri stål og giver dem et mere premium look.

De får begge to et kæmpe kameraboost. De kan nu tage fotos i 4k apple pro Raw som er raw filer. Det giver de profesionelle meget bedre mulighed for at justere hver en lille detalje på billedet.
Den kan også optage HDR video 10 bit. Det er med 700 milioner farver(60% mere end før), Dolby vision HDR 4K med 60FpsPS

 

Der er også mere optisk zoom på deres nye linse og kan zoome op til 2.5 gange. Eller op til 4 gange hvis man tæller alle dens linser med

De får også en Lidar scanner bag på. Det måler afstand og hjælper med alt AR. Den gør også at når man tager et billede hvor der er lavt belysning(Night Mode) bliver billedet taget 6x hurtigere end iPhone 11 pro

 

 

apple opgradere også alle iPhone pro med dobbelt så meget plads som før til samme pris. 128/256/512/

Iphone 12 pro 6,1″ 999 USD

Iphone 12 pro max 1099 USD

Hvad er bedst android eller iPhone?

Den evige diskussion

hvert år når apple lancere en ny iPhone dukker den kedeligste diskussion op. Hvad er bedst android eller iPhone?

Jeg vil nu én gang for alle prøve at forklare mit synspunkt på dette emne og jeg vil prøve at forholde mig passiv til konklusionen

jeg vil ikke komme så meget ind på de forskellige android mobiler da det bliver langt og meget kedeligt.

Android

Den første version af android kom tilbage i 2009 kun ca 2 år efter apple lancerede deres svar på en morderne smartphone.
google havde faktisk allerede bygget en mobil i 2007 men måtte skrotte hele projektet da apple lancerede iPhone. google så hurtigt at deres system var håbløst bag ud i forhold til den første iPhone. De gik tilbage på tegnebrættet og var derfor først klar til at lancere noget i 2009.

android er open source system. Google laver systemet og andre producenter vælger design og pre-installeret apps. også funktioner er en ting som de forskellige selskaber kan vælge imellem.
google har dog lavet deres egne smartphones og det er Google Nexus. dog er disse mobiler lavet i samarbejde med andre firmaer så som HTC (Nexus 9) og Asus (Nexus player).

De fleste Android elskere vil sige at android er et mere åbent system med mulighed for at dykke lidt længere ned i hvad der sker bag apps. Man har også en større mulighed for at installere alle de temaer man vil og dermed lave en lidt mere personlig oplevelse ud af det.
Ud over det har man også mulighed for at “Roote” sin android enhed. Det gør at man for administratorprivilegier på enheden.  Man kan derfor installere andre Linuxbasseret systemer så som Ubuntu, Cyanogenmod, LinageOS og mange mange flere. Men i langt de fleste tilfælde vil garantien af enheden bortfalde.

IOS

Den Første udgave a iOS udkom i 2007 og sammen med den første iPhone. Det var første gang man så et så morderne system til en smartphone. Der var en browser mulighed for email. Det var en meget revolutionerende mobil. Det fik google til at gå direkte tilbage på tegnebrættet.

Ios er et meget lukket system og er kontrolleret 100% af apple. ingen andre har adgang til systemet og apple har derfor også nemmere ved at optimere systemet til de specifike hardware de laver. Det er bygget på en meget “light” version af MacOS som er bygget op af unix. Det giver systemet en meget stabil og sikker oplevelse. apple har en kæmpe fordel ved at hele deres “ecosystem” af enheder arbejder så godt sammen. Og jeg er helt enig i steve jobs da han sagde “It feels like Magic” til den første lancering af iPhone 1.

iOS er også lukket på den måde at man har ikke mulighed for at installere apps eller hente music osv andre steder end fra app store. Det har også næsten lige fået firmaer til at sagsøge apple fordi de mener apple har for meget kontrol med apps på iOS. Det kan du læse mere om i min forrige blog
det gør også at med systemets opbygning og apples valg at lukke systemet af som de har er en meget mere sikker mobil.
apples tilgang til iOS er at alt skal være 100% privat og 100% sikkert.

 

App Store VS Play Store

App Store kom ud i 2008 og er siden blev til den største indtjening for apple.
Apps I alt: 1.8 mio
apps downloaded om året: 180 bio.

play store
apps i alt: 3.0 mio apps
apps downloaded om året:83,3 bio.

hvad er så bedst?

Man får nok aldrig folk til at forstå at man ikke kan sammenligne iPhone og android. Men en ting er sikkert android har sine kæmpe fordele og iPhone har sine kæmpe fordele. Og stod det til mig havde jeg en iPhone……. og en android da jeg syntes det er vild spændene og se hvordan konkurenterne skiller sig ud. Det er nok også en god pointe. Det er godt for både apple og google at der er konkurrenter. konkurence holder motivation op og med motivation kommer der mere innovation og på den måde kan man sige at det gør begge produkter bedre at der er en konkurent.

google har taget nogle idéer fra apple og apple har også taget idéer fra google.
Meddelelsescenteret som vi alle er ved at være vandt til på både iOS og android er faktisk googles idé. Google var også de første til at have widgets, apps menu.

Apple event oktober 2020 Rumors

Apple Event oktober 2020?

Apple har i år holdt deres WWDC i september hvor vi de mange forrige år har set en ny iPhone. Men sådan var det ikke i år og på grund af COVID-19 har apple haft svært ved at have de nye iPhones klar til september. Derfor har de valgt at holde et ekstra event netop nu her i Oktober

Hvis i ligsom mig skal se den kan i se den på dette link

Apple Event Oktober 13.10.2020

 

Hvad forventer jeg at se

Jeg forventer selfølgelig en ny iPhone. Der har også været mange rygter nu i over et år. apple arbejde selfølgelig ikke kun på deres iPhone i et år. De bruger mange år på nye teknologier. Det kan man se på apples patentliste hvor man har set patenter mange år før apple laver det i en iPhone.

Iphone 

Der kommer nok fire iPhones

Iphone 12 (mini)
den mindste iPhone i den nye generation. rygterne siger at apple ikke vil have den klar til dette event men ville dog nævne den alligevel. Den får en skærmstørrelse på 5.4″ med en pris på 699 USD. Den vil nok være tilgængelig fra den 13. november.

Iphone 12
Det er den iPhone der erstatter iPhone 11. og har en skærmstørrelse på 6.1″ med en pris på 799 USD og vil være tilgængelig fra den 23 november

Iphone 12 Pro
Denne iPhone forventes at udskifte den nuværende iPhone 11 pro. med en skærmstørrelse på 6.1″ og lander med en pris på 999 USD Den vil også være tilgængelig fra den 23 november

Iphone 12 pro max
Denne iPhone er det største og bedste fra apple. Den udskifter den nuværende iPhone 11 pro max. Den har en skærmstørrelse på 6.7″(11 Pro Max har en skærmstørrelse på 6.5″) Den får en pris på hele 1099 USD

Hvad er nyt

Design:
Iphone 12 får et helt nyt og unikt design. Apple har siden iPhone 6 haft et rundt design i siderne. Men rygterne(som plejer at være præcise på det tidspunkt her) siger at iPhone 12 får et mere firkantet design. den kommer i store træk til at minde lidt om Ipad pro.

Skærm

Iphone 11 havde en LCD skærm og 11 pro havde en OLED skærm som apple kalder. “Super retina XDR” denne skærm vil vi formentlig se på alle de nye iPhones inklusiv iPhone 12 mini. Det er et kæmpe spring i den billigere ende af apples Iphones.
Ud over en OLED skærm har apple arbejdet på noget nyt og mere holdbart glas til deres skærme. Det skulle gøre dem meget mere holdbar. Apple kalder dette for ceramic shield front cover. Og som man kan se på navnet har det noget med keramik at gøre. netop dette er noget jeg ser frem til at høre mere om.

Der har også været nogle rygter om en iPhone med et 120Hz display. Det er dog en ting som apple har haft store problemer med så jeg er ikke sikker på om det kommer i den nye iPhone. grunden er at for 120Hz display trækker markant meget mere strøm. Jeg tror personligt apple hellere vil vente med det da teknologien ikke er der endnu til både at have en 120Hz skærm og rigtig lang batterilevetid. Dette er måske noget vi ser på iPhone 13
De andre store mobilproducenter har allerede 120Hz display. Jeg har dog ikke testet batterilevetid på disse mobiler. Jeg tænker at 120Hz er ret unødvendigt for at få en god brugeroplevelse. apples nuværende display er på 60Hz og jeg vil mene at bare en 95Hz display ville gøre meget. men igen jeg vil hellere have 60Hz og så lang batterilevetid.

kamera

Ud over skærmstørrelse er kamera den støreste forskel på de forskellige iPhone modeler. iPhone 12 og iPhone 12 mini vil formentlig få 2 linser 1x zoom linse og 2x zoom linse.

Iphone 12 pro og iPhone 12 pro max vil formentligt få det samme kamera setup vi ser på iPhone 11 pro max med 3 linser 1x zoom 2x zoom og vidvinkel linse. Der går også rygter om en ultra vidvinkel linse

Jeg har ikke hørt noget om at der skulle komme flere megapixel på iPhone 12. Men har hørt at den skulle komme med forbedret nat billeder end iPhone 11 pro

Det man ikke kan se

Jeg vil med 99% garanti sige at apples nye iPhone kommer med en ny og bedre version af deres processor (A14) jeg tror personlig at vi vil se den være mellem 10-20% hurtigere end den forrige generation. apples A13 Bionic er en 7Nm processor og apples A14 forventes at være en 5Nm processor. Det vil sige mindre transistor = mere kraft på mindre plads og med mindre strøm

rygterne siger også at vi vil se en iPhone med 6Gb ram. meget mere er der ikke at sige om det..

5G bliver formentligt også en ting i den nye iPhone. Dette er også ved at være på tide. Jeg havde lidt håbet det kom med iPhone 11 pro max men apple har vidst haft nogle problemer på området. Der går også rygter om at iPhone 12 vil selv kunne slå 5G fra hvis det ikke er tilgængeligt og så bruge 4G i stedet. Dette ville være en god idé da det vil spare en del strøm

apple har også snakket en del om noget de kalder “millimeterbølger” og der er en ny teknologi der vil kunne udsender meget små og hurtige frekvenser. Dette gør at iPhonen vil kunne finde ting der er forsvundet med en afstandspræcision på under 5cm. selfølgelig med noget udstyr der også understøtter dette.

i æsken

apple har taget et stort spring I den grønne retning. Apple har derfor valgt at der er noget udstyr vi kommer til at mangle sammen med den nye iPhone. De vil f.eks ikke sælge iPhone med en tilhørende strømadapter. Dette bringer både Co2 ned men også kassestørrelsen til iphonen. Jeg personligt syntes det er helt fint da de fleste i dag har en iPhone adapter. hvorfor så betale for en mere man bare har liggende der hjemme i et skab.

Mere om

der vil selfølgelig komme mere om den nye iPhone her på bloggen efter eventet. hold jer opdateret

 

Mine tanker om MacBook Pro og apples skift til Arm

MacBook Pro 16 tommer i9

Specs
Intel Core i9 i9 9880H 8 kerner(16 tråde) 2.2Ghz op til 4.8 ghz
16 Gb ram 2666Mhz
AMD Radeon Pro 5500M med 4 GB GDDR6-hukommelse
16 tommer med nyt dual blæser design til at holde den store cpu kold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har haft denne fede maskine nu i Over en måned og jeg har flere gode og dårlige ting og sige om den.
Jeg har primært brugt den til Skolearbejde, Xcode, og videoredigering (final cut)

Det gode:
Den store CPU er computerens højdepunkt. Lige meget hvad man sætter den til klare den det hurtigt. Her snakker jeg klart om final cut pro hvor apple pro res render er fuldstændig fantastisk. Den rendere høj kvalitet med mulighed for flere indstillinger. På den Mac tager et 2 min klip med overgangeanimationer og 2 forskellige audio channels, introsektion, 1920×1080 osv. renderede den i pro res render HQ på under 40 sekunder. DET SATME GODT GÅET

Der har også været tid til lidt gaming på den. Den er blevet testest i de helt store titler som shadow of thomb raider(30 fps) høj indstillinger. Computeren bliver så varm at man ikke kan sidde med den på skødet.

Xcode har jeg også introduceret mig selv for på denne nye Mac. Det har været en lang læring proces hvor jeg har meget at lære endnu. Men selv virtualisering af iOS og testing af apps direkte fra Xcode er intet problem for denne Mac.

Hvis man skal snakke om gode ting ved denne Mac kan man ikke undgå at snakke lidt om dens display også. Den har en lidt andet højde-bredde forhold end de fleste andre pc’er. Den har et skærm forhold der hedder 16:10 hvor de fleste andre skærme (pc, tv, bærbar osv.) har et højde-bredde forhold på 16:9. Det gør at man har lidt højere skærm end man vil være vandt til. Og med dens 3072 × 1920 pixels 5,89 Mio pixels der det virkelig et flot display. Den har en lysstyrke på op til 600 nits. Det er også helt vild og den for så også HDR kvalifikation.

Det dårlige:

Af en MacBook med pris på 24.000 kr syntes jeg at den bliver alt for varm generelt. Der kan være flere grunde til det. Den første er selvfølgelig den store cpu i så tynd en Mac. og så har apple valgt at prioterere at maskinen er stille frem for aggressiv fan kurve. Man høre stort set kun blæserne rigtig når cpu’en når en temperatur på over 80. Det gør selvfølgelig at maskinen ikke er særligt god til gamling da cpu’en har sværere ved at opretholde en cpu hastighed på over 2.2-2.9 Ghz og gamling kræver høj Cpu hastighed på mindre kerner.

En anden ting jeg gerne vil nævne er apples nye valg at skifte til deres egne processor i sted for at bruge intel x86 arkitektur. Det er forståligt fra apples side at de ikke vil forsætte samarbejde med intel da intel er alt for ineffektiv aktitektur til mindre maskiner som bærbar.
Jeg tror personligt at apple får en kæmpe fordel ved at lave deres egne ARM chips. Hvis man ser på iPad Pros benchmark kan man se at den faktisk får et bedre resultat end den lille MacBook Pro.
Apple er kendt for deres mobil chips. i rigtig mange år har de været 1 generation foran arm snapdragon. så hvorfor ikke udvide og lave en større chip og så lave Macos kompatible med denne arkitektur. Jeg har valgt at sætte denne ting under “Det Dårlige” fordi der er en kæmpe usikkerhed om hvor vidt man skal købe en Mac lige nu og hvor lang tid er intel cpu’er i Macs enlig brugbar mere. De apps/programmer der bliver lavet til Arm er ikke kompatibel med intel x86. men apple har lovet 5 års support og opdateringer på intel x86.
jeg valgt at købe en nu da bootcamp ikke bliver en mulighed med de nye macs

Min samlede vurdering af min MacBook

Jeg elsker at bruge den vær dag og lige meget hvad jeg laver bliver det gjordt effektivt og uforstyrret i MacOS
jeg ville ønske apple kunne give forbrugeren lov til at justere FanCurves mere. så kunne man måske presse den lidt længere
Denne pc er ikke til gaming da displayet kun er 60Hz men jeg ved apple heller ikke målretter denne pc til den slags forbrugere

Apple event: September 2020

I år var et mærkligt år at se WWDC. grundet covid-19 var der ikke et live event som der plejer at være. Apple holdte dog en lancering af nye produkter som en “live” webside stream.

Her er nogle af de ting som apple havde at byde på i år
Apple Watch series 6 var en af de ting apple lage ud med. De lancere nu Apple Watch series 6 som er en forbedret version af Apple Watch serie 5. Den har et lysere display en det forrige. Den helt store ting er dog at den nu kan måle iltoptagelse i blodet hvilket giver et meget bedre billede over ens sundhed. Apple har tilføjet 4 IR sensor nede under uret der gør muligt at måle it i blodet.
Apple Watch kan også nu vise hvad højde man står ved over havets overflade. Det er en fed ting for folk der dyrker motion udenfor.

sammen med Apple Watch serie 6 lancere apple også apple watch se som er en billigere udgave der er målrettet mindeårige. Den kan ligesom Apple Watch serie 6 også måle aktivitetsniveau (dog uden måling af iltoptagelse) og så ligger den i en meget billigere prisklasse.
Det gør det også muligt for forældre at overvåge deres børn med gps.

sammen med de nye ure sælger apple også et nyt Apple Watch band som de kalder single loop. Det er som de gamle sportsremme bare kun i en del.

Apple lancere også en opgraderet version af alle deres iPad undtagen iPad mini. Den største forandring ud over bedre ydeevne er iPad air. Den for det lidt mere firkantet look som iPad pro også har. Ud over det har den support for apple pencil 2 også magnetisk opladning som iPad pro også har sammen med apple pencil.

Det er første gang jeg har set apple afholde et event den anden weekend i september uden at tage en ny iPhone med. De sagde ikke noget om den. Jeg forventer dog at vi kommer til at se en i slutningen af 2020. I kan evt. check min apple rumors side hvor der står mere om det.

Apple lanceret også deres nye fitness tjeneste. Hvor folk kan have en personlig træner (video i en app) og på den måde opnå en større sundhed for sig selv. Den bliver lanceret i 5 forskellig lande til at starte med (dog ikke danmark)

Det var enlig et fint event dog tror jeg vi var mange der manglede en ny iPhone.

Jeg tror som resultat af dette har vi set apples aktie falde med op til 13 USD. mon ikke det bliver bedre når den nye 5g iPhone kommer.