Stort tillykke til Natacha med de 16 i dag

Det er næsten ikke til at tro det, men i dag er det 16 år siden, jeg for første gang sad sammen med din Bedste uden for fødeafdelingen på Holbæk sygehus. Ingen af os måtte være inde til selve fødslen, da det – som for jer alle tre – var kejsersnit. Den fornemmelse man har i kroppen når man går fra frisk fyr på 29 til at få den helt nye rolle, nemlig far, kan bare ikke beskrives. Den skal opleves!

Herfra skal lyde et stort tillykke til dig, Natacha, med de 16 år. Så utroligt så stærkt tiden er gået. Det føles som om ens liv suser forbi, og inden man ser sig om, er I alle tre voksne. 🙂

Billede af Natacha der holder Patrick en af de første gange

Helt fra starten var du en stolt storesøster med omsorg for de små

Et af de billeder vi nok alle husker i familien var især da du første gang blev storesøster. Du har sikkert senere haft dage, hvor du gerne havde solgt både Patrick og Christopher, men omsorgsfulde over for hinanden har I bestemt altid været, og det fortjener stor ros!

Jeg håber virkelig du får en rigtig god dag. De lave temperaturer kan du jo ikke gøre for. Det er trods alt nemmere, at få solskin når man er født i april eller juli end når man er født i januar. 🙂

Du har haft en god påvirkning på dine brødre, for jeg glemmer aldrig den ene af gangene vi var i Frankrig, og dette billede blev taget, hvor Patrick hjælper Christopher op af trappen i Paris. Det er en del år siden, men mon ikke du en dag kommer til Frankrig igen. Nu bliver skoleturen næste år til Italien jo også spændende – og så kan du bagefter prale med, at du har set et land, din far endnu ikke har besøgt. 🙂

Patrick og Christopher op af trappen i Paris

Op af trappen i Paris

Så selvom det er alt sammen er blevet sjovere, nu hvor du er begyndt at tage stilling til tingene, så synes jeg stadig det er lidt sjovt, når jeg kan ramme plet med f.eks. en serie som Lucifer på Netflix, og mange af de andre sjove snakke vi alle sammen kan have.

God dag, Bølle!

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

 

 

PS: Forsinket tillykke til min næstældste niece, Julie, som ikke fik en hilsen med her på bloggen i torsdags, da hun fyldte 21. Det er fuldkommen uacceptabelt, at din gamle onkel ikke har styr på den slags… 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Familie, fødselsdag og tagget , , . Bogmærk permalinket.