Pas på aprilsnar i dag

I dag er der tradition for, at danske medier frigiver en historie som er det rene vrøvl, en såkaldt aprilsnar. Jeg har gennem flere år givet min holdning til kende om dette. Jeg bryder mig egentlig ikke om, at man bruger nyhederne til det, men jeg lever fint med det. 🙂

Sådan er det med traditioner. Nogle er gode, andre er mindre gode – men vi må alle acceptere de kommer med visse intervaller.

Det med aprilsnar har jeg skrevet en del om gennem årene her på bloggen. Du kan se en samlet oversigt over artiklerne her: https://www.blunck.dk/blog/?s=aprilsnar

Nu hvor vi søndag satte urene frem, så er det ved at være tid til at forberede foråret og sommeren – også selvom coronakrisen stadig påvirker samfundet, og samfundet er delvis lukket ned frem til og med 13. april…

Så starter andet kvartal

Nu er første kvartal overstået, og vi starter dermed på andet kvartal. Det er jo ikke raketvidenskab, men faste læsere vil huske, at jeg altid har sagt, at man godt må gøre status for hver milepæl. Så mens alle andre bruger tiden på at få hinanden til at hoppe på en eller anden spøg, så kan du, kære læser, bruge tiden på, at tænke lidt over den del af 2020 der indtil videre er gået, samt lægge planer for resten af året.

God fornøjelse, og rigtig god dag herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.