Husk ja-hatten midt i en svær coronatid

Det kan næsten ikke siges for tit, men der er brug for at huske ja-hatten midt i en svær coronatid. Det er efterhånden ved at blive en udfordring for de fleste af os, at der er så mange skænderier på mange fronter midt i en tid, hvor nære venner og måske endda familie rammes af anden bølge af pandemien.

Det burde være en tid, hvor folk fandt sammen. Vi elsker at tale om hvordan udlændinge taler om “hygge”, som vi gerne udtaler ‘hugge’ med det lille skæve smil, fordi vi godt ved, det er lidt af en floskel.

Når alt kommer til alt, så er vi nemlig slet ikke nær så sociale og fælleskabs-mindede, som vi har været. Effekten af coronatrætheden er ved at sætte ind hos mange, og det slider på vores rationelle måde, at anskue vores omgivelser på.

Husk ja-hatten giver overskud

Derfor er det vigtigt, at sige, at ja-hatten giver overskud. Det giver lige den ekstra lyst til, at tage en for holdet. Vi kan mere end vi selv tror, hvis vi fastholder både den rationelle sans for virkeligheden, men også, når vi gider se positivt på udfordringen.

Intet bliver bedre af, at man mister modet. Det er derfor, det er så vigtigt, at minde hinanden om behovet for at bevare et positivt mindset.

Det er sjældent, at man skal minde folk om hygge og næstekærlighed i december, men herfra skal i hvert fald lyde en opmuntring til, at bevare det positive verdensbillede. Det kan godt være, det lige kræver, man trækker remmen lidt ekstra op, men giv det en chance, så du og din familie kan få en rigtig Glædelig jul forude.

Vi kan godt – tro på det!

God dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.