Stort tillykke til grandnevø Felix med sin første fødselsdag

I dag skal der lyde et stort tillykke til den første grandnevø, Felix, med sin første fødselsdag. Det var en rigtig god nyhed, da den næstældste niece, Julie, kunne melde om, at hun og hendes kæreste, Patrich, ventede et barn, som viste sig at være en søn.

Børn er fantastiske, og det er til stor gavn for Felix, at den ældste niece, Mette, sammen med sin kæreste, Daniel, fik en datter, Mille, i maj. De får stor gavn af hinanden gennem opvæksten, så det kan blive et meget tæt parløb i familien… 🙂

Der ønskes rigtig god dag herfra til familien og alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Comments

  1. Felix siger tak, omend han stadig er sløj, så må vi få det bedste ud af det og tage revanche næste år forhåbentlig

    1. Ja, jeg håber virkelig, han kommer sig hurtigt. Hans humør er normalt altid så fantastisk, så sygdom på en speciel dag er aldrig sjov. Han får så mange fødselsdage forude i livet, og når han bliver ældre måske også lidt våde af slagsen. Så vil man savne den stille side.
      God dag og god bedring med den lille fyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.