Tillykke til min kære søster

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et stort tillykke til min kære lillesøster, som i dag runder de 43. Hun er familiens næstsidste fødseldag i året. Nu er der kun hendes søn, Lasse, tilbage, som har fødselsdag den 11. december – på det vi i gamle dage kaldte ‘fandens fødselsdag’.

Det er altid en glædens dag når nogen fylder år, også selvom alder traditionelt kun er et tal.

I dette tilfælde er det dog min søsters sidste fødselsdag som mor. I marts og maj får hun titlen ‘mormor’ eller ‘bedstemor’, og det er jo glædeligt, dels fordi både Mette og Julie har fundet kærester, som har kunne bidrage til klanens familietræ, men også fordi det altid er et godt tegn, når der kommer nye medlemmer ind i familien… 🙂

Så herfra skal der lyde et varmt ønske om en rigtig god dag – og en god dag til alle. Jeg forudser snefygning med ½ meter sne, også selvom DMI vist ikke helt kan finde ud af det med vejrudsigter.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.

Comments

  1. Tak skal du have Du skal dog lige rettes. Det bliver ikke mit sidste år som mor for mor Vil jeg altid være til mine 4 elskede børn også selv om jeg bliver mormor og sidenhen farmor

  2. Velbekomme. 🙂

    Ordkløveri er tegn på alderdom… Spøg til side. Du får i hvert fald en ny titel, og rettelser er for kyllinger. Det er det, vi har kommentarfeltet til. 🙂

    Nej, det er klart, at du forbliver mor til dine unger. Det er selvsagt, men i hvert fald glæder jeg mig da på dine vegne til at sige velkommen til de nye medlemmer af familien.

    Rigtig god dag herfra.

Comments are closed.