Stort tillykke til søsteren med de 41

Herfra skal lyde et stort tillykke til min søster, børnenes faster, som i dag bliver 41. Det minder pludselig én om, at året er ved at være slut. Da søsteren er den der, sammen med hendes søn Lasse, har sidst fødselsdag på kalenderen, så ved man, at vi nærmer os jul og nytår.

Det er indiskutabelt, at det er sværere at få højfjeldssol og 25 grader i skyggen på denne tid af året. 🙂

Samtidig er det såmænd også ganske hyggeligt med noget af vintertiden, og man kan jo lige så godt tage det hele som det kommer. I hvert fald skal der herfra lyde et kæmpe tillykke på dagen med ønsket om du bliver forkælet af din bedre halvdel og dine fantastiske børn.

God weekend herfra til alle. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Familie, fødselsdag og tagget , , . Bogmærk permalinket.