Stort tillykke til søsteren med de 41

Herfra skal lyde et stort tillykke til min søster, børnenes faster, som i dag bliver 41. Det minder pludselig én om, at året er ved at være slut. Da søsteren er den der, sammen med hendes søn Lasse, har sidst fødselsdag på kalenderen, så ved man, at vi nærmer os jul og nytår.

Det er indiskutabelt, at det er sværere at få højfjeldssol og 25 grader i skyggen på denne tid af året. 🙂

Samtidig er det såmænd også ganske hyggeligt med noget af vintertiden, og man kan jo lige så godt tage det hele som det kommer. I hvert fald skal der herfra lyde et kæmpe tillykke på dagen med ønsket om du bliver forkælet af din bedre halvdel og dine fantastiske børn.

God weekend herfra til alle. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.