Hårtab – en meget personlig udfordring

Hårtab hos mænd og kvinder kan være et stort og meget personligt problem, som rammer op mod halvdelen af alle mænd. Nogle begynder at miste håret så tidligt som først i 20’erne og 30’erne. Tilsvarende vil op mod 30% af kvinderne opleve hårtab på et alle andet tidspunkt i løbet af livet.

For mange kan det være dybt frustrerende at begynde at miste håret.

Min egen overraskelse over tyndere hår

Jeg har en ex-svoger, som selv havde måne, da jeg mødte ham. Han tog det nu meget pænt, men jeg er ikke et sekund i tvivl om, at flere af dem, jeg har mødt gennem livet, kan have været irriterede over dette problem.

For min egen del har jeg bemærket, at når jeg laver den helt korte trimning, så er der pletter på skallen, som er MEGET tynde. Jeg har end ikke overvejet at ændre på det, før jeg så reklamen for medicinsk behandling, som jeg beskriver sidst i artiklen. Der er kæmpe forskel mellem at lægge sig under kniven, og så at klare det hele med en pille…

Omvendt har jeg det også som første prioritet at få klaret den sidste tandbehandling når økonomien tillader det. Bisserne er nu engang en vigtig ting, men i hvert fald har muligheden for at klare tingene UDEN operation udfordret min prioritetsliste, og måske kan denne artikel også inspirere dig.

Kan behandles medicinsk

Et hårtab kan bremses gennem medicinsk hårterapi (enten som lokalbehandling eller tablet-behandling), som er en forholdvis simpel behandling med få eller ingen bivirkninger.

Desværre er det kun de færreste, der er klar over, at et hårtab kan behandles medicinsk. Med andre ord behøver man ikke at bruge en formue på en hårtransplantation. På KRONEDAHL Center for Hårtab har de specialiseret sig i at behandle hårtab hos mænd og kvinder.

Du kan se mere om behandlinger ved at klikke på dette banner:

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

[PS: Selvom dette IKKE er et betalt indlæg, så kategoriseres den som reklame, fordi banneret indeholder er et affiliate link]

About the author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.