Mange nye muligheder inden for boligindretning

Hvis du har det ligesom mig, så er du vild med TV2s boligprogram Nybyggerne. Det er så spændende at se hvordan fire par vælger at indrette sig, og feedback fra dommerne viser, at kreativitet belønnes. Det giver personlighed, og her kan tapet og fototapet spille en væsentlig rolle.

Når det gælder tapeter, så er jeg især fascineret af tanken om, at have Brooklyn Bridge på den ene væg. Hvis jeg havde et sommerhus, ville jeg bl.a. vælge bøgeskoven med solskin gennem træerne. Det er, indrømmet, noget dyrere end ‘almindelig’ tapet, men man skal sætte det op imod hvor dyr en speciel beliggenhed kan være.

Den gode beliggenhed kan koste flere hundrede tusinde, og i det perspektiv er nogle få tusinde for en enkelt væg alt inklusive en rigtig god investering. Når du samtidig tænker på hvor meget værdi du får på hyggekontoen ved at gå væk fra den gamle model med kun ensfarvet maling, så er der ingen grund til at bevare vanetænkningen, vel?

Til børneværelset kunne man vælge wallstickers til at supplere plakater og posters. Jeg købte for nogle måneder siden sådan en wallsticker fra en udenlandsk leverandør med en fodbold, der kom ind af et hul i muren, og det gav lidt sjov i trappeopgangen til lejligheden.

En særlig kreativ ide som jeg tror mange børnefamilier vil sætte pris på er magnetmaling, for her får du muligheden for, at skabe en tavlevæg, hvor du kan hænge vigtige opslag op ved at bruge de nok så kendte køleskabsmagneter. Hvis du følger op med en tavlemaling, kan du også skrive hurtige beskeder med kridt på din nye magnettavle malet direkte på væggen. Det er da smart.

For det mere modne publikum vil det også vinde gehør, at Nicetapet.dk kan levere stuklister og stuk rosetter. Der er desværre mange, som fjerner disse elementer i historiske lejligheder, og det er en skam, for det giver også en helt speciel stemning, når man gider bevare nostalgien.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.