Når du har ondt i bisserne

Mange kender til det at få ondt i tænderne, og det uanset om det gælder en knækket tand, en fyldning, der går løs, paradentose eller nogen af de andre tandsygdomme, som kræver behandling hos en tantekniker. Uanset om du har brug for helproteser eller delproteser, så kan du få hjælp til alle former for proteser hos TandproTetikeren.

De er eksperter i tandproteser. Læs mere her.

For min egen del har jeg tidligere brugt en tandlæge i Polen, men det er ikke alle, der har tid til at få fri en hel uge til en tandbehandling, og derfor er det trygt, at TandproTetikeren viser 25 tandteknikere rundt i det meste af landet, i hvert fald Sjælland, Fyn og østkysten af Jylland. De er specialister i tandproteser, og under Kundetilfredshed kan du læse om mange af deres hidtidige kunders gode oplevelser ved at bruge TPT.

Du kan læse meget mere om TPTs service på deres hjemmeside, som jeg har linket til ovenfor i artiklen.

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.