Hørelsen er ingen selvfølge

Vi tager vores sanser som en selvfølge. Vi kan dufte blomsterne, se en solopgang, mærke den flotte kant på træ vi lige har slebet, smage en kølig softice når sommeren viser sig fra sin varme side. Men har du tænkt over, hvor vigtig hørelsen er?

Der er ingen tvivl om, at mange er skræmte fra høreapparater, fordi de husker dengang høreapparater bestemt ikke kunne betegnes som et micro høreapparat. De nye høreapparater er små og diskrete høreapparater, som kun er synlige, hvis du ved vedkommende bærer det, så du kan rent faktisk genvinde hørelsen, uden andre opdager du går rundt med det.

What’s not to like? Det er genialt, og tænk sig, hvis du ikke har hørt solsorten synge eller musikken med alle dens nuancer i lang tid. Det er ren win-win at forskningen har givet os disse muligheder, så jeg vil varmt anbefale dem med svækket hørelse at få testet, hvordan du kan genvinde din fulde hørelse.

Du vil ikke fortryde, at du tog dette skridt.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.