Så kom dagen hvor Natacha blev myndig

Det er næsten ikke til at forstå, at det er 18 år siden, vi fik vores første barn – datteren Natacha. Der skal lyde et kæmpe tillykke på dagen, hvor hun nu bliver myndig.

Det har været en rigtig sjov tid, og man kniber sig lidt i armen over de mange oplevelser, man får med de kære små gennem årene. Det er personlig udvikling i højt gear, når man fra tid til anden bliver udfordret af børnene.

De danner sig deres egne meninger, og jeg er kæmpe fan. Det er altid godt, når de tænker alternativt, og man må som forælder ALDRIG standse den kreative tænkning. Det kunne man skrive bøger om, faktisk.

Herfra ønskes en rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.