Stort tillykke med de 42 til min søster

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal lyde et stort tillykke med de 42 til min søster, mine niecers og min nevøs mor, mine ungers faster, og min svogers nu halvgamle oldfrue på domicilet. Spøgen med det sidste skyldes, at min svoger kun for nylig har rundet de 39, så han er jo først voksen næste år. 🙂

Mange siger, at alder kun er et tal, og de har jo ret.

Alternativet til mange fødselsdage er jo aldrig sjovt, så lad der bare komme rigtig mange flere fødselsdage til alle i familien.

Så mens vi alle har fundet vinterhandskerne frem, så håber vi da, at du bliver fejret efter alle kunstens regler. Og da du har lokket bjørnen ud af sit vinterhi, så er jeg jo så også en del af denne fejring. Gaven får du når den næstældste niece lander, for hun fik skam opgaven med at finde den geniale gave til kvinden, der har næsten alt.

Når jeg siger næsten, så er det kun fordi du ikke er mig! 🙂

Spøg til side, men du har altid været svær at finde den helt rigtige gave til.

Rigtig god dag herfra til alle. Jeg håber vi undgår den værste snestorm, som ellers godt kunne blive dagens vejrudsigt… 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.