Tillykke til Natacha med de 17 i dag

Hermed et lille flag på dagenHerfra skal der lyde et kæmpe tillykke med de 17 år i dag til Natacha. Som det ældste af tre børn er hun jo starten på en serie mirakler, og nu nærmer hun sig myndighedsalderen med hastige skridt. Det er ganske tankevækkende, at det nu er 17 år siden vi sad og ventede på, du kom til verden på Holbæk sygehus.

Det har været en spændende proces, også efterhånden som først Patrick og til sidst Christopher kom til verden. Du tog straks imod din lillebror – og nu står du over for at slutte grundskolen her til sommer. Det er dælme næsten ikke til at forstå…

Forældrerollen er den eneste rolle vi ikke kan læse os til. Det skal læres undervejs, og det stiller engang imellem nogle sjove udfordringer, når du gennem årene har stillet de sjoveste spørgsmål på de særeste tidspunkter og på de vildeste steder.

I starten meget genert, og så blev vi bedt om, at lære dig at sige fra. Dén lektion har du sandelig taget til dig, og er i dag en ung kvinde med sine meningers mod. Stor tommel-op for den egenskab – også selvom det kan drive en til vanvid når du fyrer en smart bemærkning af. Vi har selv lært dig det, og det giver styrken til at sige fra når du bliver ældre.

Håber du får en rigtig god dag – det fortjener du!

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.