Glædelig jul til alle

Så oprandt dagen hvor den 24. låge i Julekalenderen for alle bliver frigivet samtidig med, at dette indlæg udgives. Du kan se alle lågerne i endnu en julekalender ved at klikke på linket…

I år ser det ikke ud til at blive en hvid jul – dette er skrevet søndag aften kl. 19:46 – så man må tænke sig til sneen, når Disneys julesjov kører hen over skærmene senere i dag. 🙂

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, der har fulgt med her på bloggen. På grund af databasefejl tidligere på året røg alle kommentarer sig en tur, men alle er husket, og alle skal have tak for de kommentarer, der senere er kommet på bloggen. Det er folk som jer, der gør bloggen levende, og jeg håber da, at endnu flere vil komme med tanker, ideer og måske også lidt konstruktiv kritik i det nye år.

Rigtig Glædelig jul til jer alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.