Vikar-landsholdet klarede det rigtig godt

Kampen mod Slovakiet gik slet ikke nær så skidt som frygtet ud fra kommentatorernes forudsigelser. Det såkaldte vikar-landshold tabte kun 3-0, og det ene mål var faktisk et selvmål. Når man som seer fik at vide, at slovakerne tidligere har slået hollænderne, og vi tidligere har tabt 4-0 til armenierne, så melder spørgsmålet sig: “Mon det var gået bedre med A-landsholdet?” 🙂

Bolden er rund. No shit Sherlock. 🙂

Men når alt spøg er kastet til side, så er det altid en afvejning af en konkret situation. Nogle fagforeningsfolk ville på Twitter gøre dette til en almindelig overenskomst-konflikt, mens andre – sofa-eksperter? – henviste til en avisartikel som grundlag for at mene, at DBU var fulde af løgn, når de henviste til den tidligere konflikt med kvindelandsholdet som påstand for, at vi risikerede udelukkelse fra kvalifikationen til EM, hvis vi aflyste kampen mod Slovakiet…

Jeg kan ikke bedømme hvem der har ret.

Dog kan jeg, ligesom mange andre sportsfans, undre mig voldsomt over, at DBU nu på begge fronter er taget med bukserne nede. Hvem er det lige der er så dårlig til at forhandle, og hvorfor får de lov til at fortsætte? DBU må da begynde at kigge i egne rækker efter en forklaring på hvordan de kan forbedre forhandlingsmiljøet.

Jeg er ret overbevist om, at spillerne er dem, som er allermest klar over hvilke følelser der vækkes når noget aflyses – og de er stensikkert dem, der er allermindst interesseret i en konflikt. Hele diskussionen om, at nogle landes landshold ikke får direkte løn er da komplet irrelevant.

Jeg kan også henvise til indere, som vil lave hele introarbejdet gratis hvor danske konsulenter også tager sig betalt for arbejde op til udbud. Det får mig da ikke til at forvente, at danske konsulenter skulle arbejde gratis, vel? Tværtimod kan man da slet ikke sammenligne de forhold, for i international sammenhæng er ALLE enige om, at støtte op om deres landshold.

Herhjemme er vi åh så lykkelige når vi vinder, men insisterer på landstræneren fyres hvis vi skulle gå hen og tabe. Tjek Nationen på Ekstra Bladet, hvis du er i tvivl! Jeg læser ikke den slags mere, men jeg er temmelig sikker på, det ikke har ændret sig spor.

Efter denne kamp bør der gives en kæmpe tommel-op til et vikar-landshold, som klarede sig rigtig godt – og så kan vi bagefter håbe, at DBU har fået noget at tænke over. Der MÅ kunne findes en bedre forhandler end den nuværende, og hvis ikke de selv kan finde vedkommende, så er det blevet moderne i politik at stille sig til rådighed som statsminister, og ligeså stiller jeg mig gerne til rådighed for DBUs HR-afdeling. I sender bare et kontraktoplæg. Så finder vi en løsning. 🙂

Der er brug for at tale sporten OP – ikke genere dem, som medvirker og afværgede en krise ift UEFA.

God dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.