Juleferien starter i dag

De fleste kan i dag glæde sig til, at få på juleferie, og jeg håber I alle vil få en god en af slagsen. Samtidig vil jeg gerne sende en varm hilsen til de, som må pukle i denne tid. Jeg har selv arbejdet i togbranchen, hvor eftersyn af tog naturligvis også må gøres i juletiden. Sikkerheden kan ikke stå stille, og jeg hyggede mig faktisk med det, fordi jeg selv valgte, at tage tørnen. Der er kæmpe forskel på, at tilvælge det, og være tvunget til det…

Jeg håber naturligvis, at I har fulgt med ovre på Julekalenderen for alle. Der er fortsat enkelte låger tilbage før dette års julekalender er færdig. De er alle skrevet og lagt til udgivelse i WordPress, så der er mere at glæde sig til. 🙂

11 dage tilbage af 2019

Det 21. århundrede er snart ikke teenager længere. I slutningen af sidste uge kunne vi konstatere, at politikerne ikke kunne blive enige om en aftale ved COP25. Et kvart århundrede med en hulens masse snak, og meget lidt handling. Det er skammeligt, at man i FN-regi ikke kan finde sammen om miljøet, som til syvende og sidst vil blive et spørgsmål om alles overlevelse.

Jeg nægter at tro på påstanden om, at mennesket skulle være det klogeste pattedyr, for helt ærligt, så er det altså for sølle!

Vi har brug for, at politikerne begynder at AGERE på det folkelige krav om en ændret kurs. Så simpelt kan det siges, og vi skal droppe al den udenomssnak, for verdens overlevelse er på spil.

Det er nærmest komisk, for vi bruger millioner på spil og underholdning, men når det gælder, at få globale krav gennemført, så er nogle lande så fodslæbende, at man næsten ikke tror det kan være sandt.

Det er på høje tid, at vi tager tingene alvorligt, og nytænker alle internationale fora. Det skal være slut med at opføre sig som klassens uvorne elever. Danmark bør råbe op, men her bruger man igen den politiske korrekthed helt forkert.

Dialog med konsekvens

Dialogen skal have en konsekvens. Man burde vække politikerne med noget mere dundertale. Vi kan som nation godt tillade os, at komme med denne opsang, for vi HAR taget det første skridt. Klimaloven ER vedtaget. Nu kommer udrulningen, og når den er på plads, så må og skal en miljøminister droppe fløjlshandskerne…

Glædelig jul forude – og god weekend herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.