God grundlovsdag

I dag er det grundlovsdag. Den vågne læser vil straks huske, at det betyder, at vi for et år siden afholdt valg til folketinget. Den nuværende regering har derfor om få dage siddet et helt år i ministerierne, og det er vist socialdemokraternes egne vælgere, der synes de har fået fuld valuta for deres stemme, for vi er da nogle stykker, der havde håbet på flere resultater ved denne tid…

Nu kan man, som bekendt, næppe være enige om alt inden for politik, og jeg forventer bestemt heller ikke, at du som læser nødvendigvis er enig i mine betragtninger enten her eller på min politiske blog. 🙂

Coronakrisen et kapitel for sig

Det ENESTE positive jeg kan sige om regeringen er, at coronakrisen blev håndteret godt, og nu forestår der en udfordring i hvordan samfundet genåbnes, så vi ikke får en pludselig genopblussen, som vi hørte om for nylig da en hel årgang 1g’ere måtte have aflyst al fysisk fremmøde med undervisning på grund af nogle få unge menneskers tåbelige ferie i Sverige uden efterfølgende isolation, som det ellers var påkrævet af myndighederne.

Jeg vil så bare fremhæve, at krisehåndtering er et kapitel for sig.

MiljøHANDLING frem for miljøSNAK!

Regeringen har på så mange andre områder ageret alt for passivt. Når man senest oplever, at et par kommuner viser despekt over for vores vandmiljø, og man så bare folder hænderne og siger, at det kan vi sørme ikke gøre noget ved, så hviler man lidt for meget på laurbærene.

Man oplever i talrige andre sager, at man sagtens kan sende beskeder rundt i landet, så det handler ganske enkelt om, at det er ved at blive lidt for åbenbart, at denne regering bruger udenomssnak for at undgå at tage handling både miljø- og klimamæssigt. En klimalov uden plan – og så et forslag om en plan hvor oplægget kun er en tiendedel af det nødvendige er IKKE, undskyld mit sprog, en skid værd, vel?

Uanset al den virak, så ønskes alle læserne en rigtig god grundlovsdag og en rigtig god weekend 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.