God nyhed: Broløbet tilbage igen – 20. juni 2020

Det var en glædelig nyhed, at høre, at Broløbet – løbet hen over Storebælt – er tilbage igen, og næste gang afholdes den 20. juni 2020. Det var fuldkommen vanvittigt, at transportminister Ole Birk Olesen (Liberal Alliance) var så fast besluttet på, at sabotere dette motionsløb. I en tid hvor man taler om skoleelevernes motionsvaner, så kunne det godt undre, at LA var så stejle på dette område…

Udover det generede mange, som var glade for dette motionsløb, så er det også et rigtig skidt tegn til motionisterne hvis én midlertidig årlig nedlukning skulle være så stort et problem for broens øvrige trafikanter. Motionsløbet afholdes i en god sags tjeneste, og selvom jeg ikke selv har planer i den retning, så hylder jeg, at man får fjernet nogle af de mest vanvittige ting, den tidligere regering lukkede ned.

Fodrer politikerleden

Guderne skal jo vide, at det i forvejen er endog meget svært, at nævne reelle forandringer efter vi afholdt folketingsvalg for nu fem måneder siden. Det skriver jeg mere om ovre på den politiske blog, men signalet er svagt fra den nye regering, når det gælder at komme med forandringer til det positive. Man har langt mere travlt med at bebrejde hvad folk i den tidligere regering gjorde forkert, end reelt at gøre noget ved sagen, som BURDE være formålet med at overtage magten.

Det fodrer politikerleden, at man hele tiden peger fingre ad andre, frem for selv at komme i arbejdstøjet, og vise en retning. Det er vanvittigt at skifte kransekagefigurer, hvis politikken i store træk er den samme – og så kan selv den ivrigste socialdemokrat vist ikke tale sig uden om dette åbenlyse faktum, vel?

Gode motionsvaner til gavn for samfundet

I et samfund som det danske er det vigtigt, at anerkende, at det bestemt ikke kun handler om løb, men også om cykling, fodbold, håndbold, tennis, og mange andre sportsgrene, som mange hygger sig med. Nogle driver det så vidt, at de bliver professionelle, mens andre bare har det godt med at gøre præcis som de har lyst til. Sådan skal det være.

Der er intet så forfærdeligt, som hvis man paces frem af andre, som skal leve deres egne ambitioner gennem sine børn. Det skal være sjovt, at dyrke sport, og så er det mindre væsentligt hvilken sport man så vælger…

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.