Campinglivet ER bare noget helt særligt

Når jeg tænker tilbage, så var den tid hvor jeg boede i campingvogn helt speciel. Det daterer sig tilbage til tiden før jeg mødte børnenes mor, min nu ex-kone, mens jeg arbejdede i forbindelse med et hjemmeserviceselskab, jeg var med til at starte i forening med en daværende kollega i den møbelbutik jeg arbejdede i inde i Roskilde.

En lidt sjov historie

Jeg havde på daværende tidspunkt en kæreste, der hed Heidi, som kom fra nabobyen Stenlille, mens jeg selv boede i Dianalund. Campingvognen jeg lejede var klodset op, og havde tidligere været brugt af en afdød kammerat. Der var mange hyggestunder i dén vogn.

En weekend var et par fra Køge, Kenneth og Heidi, på besøg, og de sov i mellemkupeen ved køkkenet, mens jeg havde master bedroom for enden af campingvognen. Jeg havde på det tidspunkt nogle malerier på hylderne af campingvognen, og det var lidt af en fejl, jeg ikke havde fået hængt dem op.

Kenneth havde i hvert fald en bule i panden, og morgenen efter måtte hans kæreste grine lidt, da jeg spurgte: “Hvad er der sket? Har kæresten pandet dig én?”

Det viste sig, at mens vi havde hygget var der åbenbart kommet så meget bevægelse i vognen, at det ene maleri var faldet ned i panden på Kenneth… 🙂

Sig ikke, at campinglivet er kedeligt!

Camping udstyr fra Campstuff Camping & Fritid Horsens

Hvis jeg en dag skal have campingvogn igen – på en fastliggerplads fx om sommeren – så er Campstuff Camping & Fritid Horsens det rette sted at finde sit camping udstyr. Du finder deres hjemmeside her: https://www.cfhorsens.dk/

Jeg har jo en kammerat inde i Roskilde, som i flere år boede i campingvogn, og efter han har delt mange af de sjove historier fra den tid, så erkender jeg, at det er langt sjovere end at leje et sommerhus, og du finder alt i camping udstyr fra fortelte til campingmøbler og en hel del udstyr til el, vand og varme hos Campstuff.

Hvordan har du det, kære læser, med campinglivet? Kan du genkende friheden og livsstilen, eller foretrækker du hotel, hotellejlighed eller sommerhus?

Rigtig god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.