Gulvprofiler og fodlister giver den perfekte finish

Hvis du også nyder at se serier som I hus til halsen, Fra skrot til slot eller Hammerslag, så vil du stensikkert have bemærket, at det er den endelige finish, der giver et godt helhedsindtryk. Du kan have lagt et pænt gulv, men hvis du sjusker med fodlisterne, så giver det et generelt indtryk af hjemmefusk, som gør, at man som huskøber skal forberede sig på en større renovering, hvis man køber sådan et hus eller lejlighed.

Hvis du gerne vil have den helt rigtige afslutningsprofil, så bør du tjekke afslutningsprofiler.dk, for de har præcis de værktøjer, du har brug for til at lave den perfekte fuge og lave en fodliste, der bare spiller. For en kontormus som mig kan det virkelig være guld værd, for jeg har virkelig knoklet med problemer, hvis man skal forny en fodliste i et hus, hvor der er en skævhed.

Her falder hjørnesamleren i rigtig god jord, for man sparer at skulle i gang med en fil og/eller plastictræ, og efterfølgende maling, hvor man først skal afdække, og ja, puha, man bliver næsten forpustet af, at tænke tilbage på de udfordringer jeg har oplevet gennem årene.

Da jeg kiggede lidt rundt på hjemmesiden var også særligt dilatationsfugen noget der fangede min opmærksomhed, for jeg har selv oplevet, at der er to fliser, som fik to ridser ude på mit badeværelse i brusekabinen. Her ville en sådan fuge have reddet situationen, for det var naturligvis to sten i hjørnet. Når disse skal repareres, så skal jeg dels have fat på identiske fliser, men også håbe, der ikke sker noget med de øvrige fliser.

Da jeg talte med viceværten om det ifm en renovering af en fugekant fortalte han, at det p.t. overvejes, at badeværelserne får en totalrenovering, så der er ikke rigtig den store grund til, jeg selv går i gang, hvis ændringen ligger lige forude. Han ville i hvert fald ikke selv gøre noget ved det – og jeg stoler på fagfolk. 🙂

God weekend forude til alle bloggens læsere.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.