Et værdiskab kan beskytte mod brand, fugt m.v.

I disse internettider, så tror vi, at alt af værdi ligger digitalt, men glemmer de mange ting, vi ikke kan erstatte ved fx brand eller oversvømmelse. Her ville et værdiskab eller en værdiboks være en rigtig god investering. Når vi har taget backup af din computer, så er mange af os dovne. Vi bevarer måske ligefrem backup-disken i usb-stikket på computeren, og hvad sker der, hvis du bliver ramt af virus?

I værste fald er din backup værdiløs, fordi du ikke tog den eksterne harddisk helt ud af pc’en, og gemte den i fx et værdiskab med kode.

Det samme gælder vigtige dokumenter, såsom private aftaler, som pludselig forsvinder ved vandskade eller andre hændelige uheld.

Jeg har gennem mange år skrevet læserbreve, og jeg har klippet en meget stor del af dem ud fra aviserne. Med tiden falmer disse udklip, og jeg fortryder i dag, at jeg ikke for længst opbevarede dem i sådan et skab, for så havde de været helt som nye. Den slags kommer man først til at tænke over når skaden ER sket, og derfor denne artikel for at inspirere dig, kære læser, til at overveje om du også kunne have brug for et værdiskab til dine værdifulde genstande.

God weekend herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.