Når du har brug for at sætte hegn op

et støjdæmpende støjhegn kan dæmpe lyden med op til 29dB

Når du har brug for at sætte hegn op, så kan det godt betale sig, at tjekke Pithegn.dk, som tilbyder hegn af mange typer til såvel private som erhvervsdrivende. Effektivt støjhegn til gode priser kan løse konkrete udfordringer når din virksomhed befinder sig i nærheden af støjkilder, da det dæmper støj udefra med op til 29dB, og kvaliteten er helt i top, når du køber dit hegn hos Pithegn.dk.

Til private kunder har Pithegn.dk et alsidigt udvalg af smedejernshegn, raftehegn og panelhegn. De kan også levere automatik til disse hegn, så I kan få et allround koncept, så I ikke behøver at stå ud af bilen, når I kommer sent hjem fra job eller har været til fest.

Pithegn tilbyder også pigtråd og elektriske hegn til de mere sikkerhedsprægede virksomheder, og det gælder alt fra fængsler til zoologiske haver. Du er med andre ord i rigtig trygge hænder, når I har et ønske til et hegn – uanset størrelse eller type.

Dette indlæg blev udgivet i anbefalet-REKLAME og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.